Ti mit csinálnátok a helyemben? L/20
Figyelt kérdés
A szüleim mindennap veszekednek egymással és már ettől idegileg teljesen kikészültem. Mikor még suliba jártam tanulni se nagyon tudtam, mert nem bírtam rá odafigyelni. Már beszéltem velük erről mennyire zavar, de nem változtattak. Most már dolgozok, de nincs kivel összeköltöznöm, annyit meg nem keresek, hogy magamba fizessek egy albérletet.2015. máj. 9. 16:09
1/6 anonim válasza:
Legyél társbérlő.
Rengetegen vesznek ki csak egy szobát.
2/6 anonim válasza:
Szobát, vagy társbérletet ki tudsz venni.
3/6 A kérdező kommentje:
kisvárosban lakom, itt nem igazán van olyan
2015. máj. 9. 16:13
4/6 anonim válasza:
Gyere hozzám :D,én is kisvárosban lakok :D
5/6 anonim válasza:
Nézelődj és kérdezősködj ismerősöknél.
Mást nem igen tudsz csinálni. Mi sem tudunk szerintem jobbat mondani.
6/6 anonim válasza:
Esetleg nagyszülőkhöz, ha (ott) élnek, vagy ha van barátod, hozzá tudnál költözni.
Ha nem tehetsz semmit és abszolút nincs más megoldás, akkor tojásos dobozokkal hangszigeteld le a szobád falát... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!