Szülők! Ti mit csinálnátok ha a gyereketek ezt mondaná?
Figyelt kérdés
Fáj a feje és az orra a klímától, de nagyon meleg lenne anélkül. Pofán vágnátok? Vagy mit tennétek?2015. aug. 14. 15:55
1/25 anonim válasza:
Nem vágnék pofákat.
Akkor lekapcsolnám a klímát, vagy akkor menne, amikor nincs ott, beszereznék egy ventilátort...stb stb stb.
2/25 anonim válasza:
Nekem is fáj a fejem attól, ismerősnek a munkahelyén központi klíma van, és egész nyáron náthás, meg betegállományban van. Alapvetően nem egészséges, bárki bármit mond.
3/25 anonim válasza:
Nehéz kérdés. Pofán biztosan nem vágnám, ez baromság. Viszont ha kikapcsolnám a klímát, akkor még én lennék olyan rosszul a melegtől, hogy utána felmoshatna a padlóról.
4/25 anonim válasza:
Nem bírja a klímát? És szóvá is meri tenni? Hát micsoda dolog ez? Agyonverném! xD
5/25 anonim válasza:
Pofán vágni? :"D
Csak akkor kapcsolnám be ha épp nincs otthon.
6/25 anonim válasza:
Átküldeném a szobájába és becsuknám az ajtót utána. Ennyi....
7/25 anonim válasza:
Pofán vágni azért, mert fáj a feje és az orra? Nekem a szemem gyulladt be mindig a klímától, megértem szegényt, ha nem bírja, viszont ezt a meleget sem lehet már anélkül kibírni, így valamilyen kompromisszum kellene.
8/25 anonim válasza:
Na ok. Legyen szíves magyarázatot adni a lepontozó!
Nem vágnék pofákat.
Mégis mit kéne tenni? Le-szni neki egy pofont, és 2 nap múlva vinni az orvoshoz vagy mi????
9/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A kedves lepontozó pedig odébb állhat köszi
2015. aug. 14. 16:24
10/25 anonim válasza:
és ez kérdés....
vannak szülők akik bántják a gyereket mert panaszkodik, fáj valamije..?
szerintem kam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!