Szülők! Miért kényelmetlen nektek, ha a gyermeketek párja nálatok van?
ma 17:27
Én szoktam beszélgetni az exem anyukájával meg tesóival, meg anya is néha ráír facebookon az exemre, hogy mi újság vele :D
Engem testvérként is zavart. Együtt éltem a tesómmal közös lakásban, amit a szüleinktől kaptunk. De én mindig ilyen voltam, könyvet is utálok kölcsön adni.
Főleg azért zavart, mert nem tudom, a másik hogy lett nevelve. Ők olyan család, akik egymás ölében fürdenek, és muszáj pofázniuk egymással, amíg szarnak, tehát rám fogják nyitni az ajtót, nem tudnak kopogni.
A legdühösebb akkor voltam, mikor a gyerek nagyon ciccegett, mikor hazaértem a munkából, hogy hát én mindig otthon vagyok, nem megyek el sehova? Konkrétan számon kérte rajtam, hogy miért tartózkodom a saját lakásomban.
22-es szerintem benézted, mert ha tesóddal közös a lakás, akkor saját lakásról szó sincs, maximum tulajdonhányadról, vagy saját lakásrészről ha úgy egyeztetek meg.
Ha nekem valaki elkezdene pofázni a közös lakásban, hogy az saját lakása, akkor már vágnám is pofon.
ma 18:07
Ha ennyire irigy vagy, akkor költözz SAJÁT lakásba, ott majd nem kell senkit elviselned.
ma 18:41
A lakásukba nem hívnak meg, viszont anya pl rendszeresen összefut a városban az exemmel, és elviszi kocsival ahova épp megy. :)
Azt hiszem én szerencsés helyzetben vagyok, a szüleim szeretik a barátomat, nagyon jóban vannak. :) Sajnos az nem megoldható, hogy én aludjak ott, így mindig itt vagyunk. Hetente 1x minimum itt alszik, nemrég 1 hónapig lakott itt, csak pár napra ment haza. A szüleimet egyáltalán nem zavarja, csak mindig szólnom kell, hogy mikor/meddig lesz itt, hogy úgy főzzenek. Beszéltem már velük a dologról, mondtam nekik, hogy szóljanak bármikor, amikor soknak érzik. Eddig még nem tették. :)
19/L
ma 00:15
Nézd, a tesódnak is a saját lakása akkor, vagyis azt hív oda akit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!