Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Miért kényelmetlen...

Szülők! Miért kényelmetlen nektek, ha a gyermeketek párja nálatok van?

Figyelt kérdés
Olyan esetről beszélünk,amikor a gyerek is még otthon lakik,tehát nem látogatóba mennek együtt,hanem mondjuk ott is alszik a partner. Középiskolai vagy egyetemi tanulmányok alatt,amikor még nincs lehetőség különköltözni illetve fél-1 vagy több éves kapcsolatnál,nem mondjuk két hetesnél.Ekkor még miért nem számít szinte családtagnak a barát/nő és milyen alternatívát tudtok mondani,hogyan oldják meg akkor a találkozást? (nem lehet mindig csak az egyiknél lenni,vagy mi van,ha ott is ugyanez a vélemény? )
2015. okt. 5. 16:05
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
51%

ma 17:27

Én szoktam beszélgetni az exem anyukájával meg tesóival, meg anya is néha ráír facebookon az exemre, hogy mi újság vele :D

2015. okt. 5. 17:28
 22/34 anonim ***** válasza:
94%

Engem testvérként is zavart. Együtt éltem a tesómmal közös lakásban, amit a szüleinktől kaptunk. De én mindig ilyen voltam, könyvet is utálok kölcsön adni.

Főleg azért zavart, mert nem tudom, a másik hogy lett nevelve. Ők olyan család, akik egymás ölében fürdenek, és muszáj pofázniuk egymással, amíg szarnak, tehát rám fogják nyitni az ajtót, nem tudnak kopogni.

A legdühösebb akkor voltam, mikor a gyerek nagyon ciccegett, mikor hazaértem a munkából, hogy hát én mindig otthon vagyok, nem megyek el sehova? Konkrétan számon kérte rajtam, hogy miért tartózkodom a saját lakásomban.

2015. okt. 5. 18:07
 23/34 anonim ***** válasza:
45%
21-es: meg is hívnak a lakásba hétvégére?:D Fb-n ritkán lógok, ott olyanokkal beszélgetek, ha éppen aktívak, akiket telefonon már nem hívnék fel, mert annyira nem fontosak.:-)
2015. okt. 5. 18:41
 24/34 anonim ***** válasza:
71%
Nálunk jól kezelik a szüleim szerencsére, mondták hogyha nem kell körbeugrálni akkor nembaj, max néha szólnak hogy mennének fürdeni és akkor egy 15-20 percig a szobámban maradunk hogy ne lásson olyat amit nem kéne :D
2015. okt. 5. 18:41
 25/34 anonim ***** válasza:
26%

22-es szerintem benézted, mert ha tesóddal közös a lakás, akkor saját lakásról szó sincs, maximum tulajdonhányadról, vagy saját lakásrészről ha úgy egyeztetek meg.

Ha nekem valaki elkezdene pofázni a közös lakásban, hogy az saját lakása, akkor már vágnám is pofon.

2015. okt. 5. 22:46
 26/34 anonim ***** válasza:
9%

ma 18:07

Ha ennyire irigy vagy, akkor költözz SAJÁT lakásba, ott majd nem kell senkit elviselned.

ma 18:41

A lakásukba nem hívnak meg, viszont anya pl rendszeresen összefut a városban az exemmel, és elviszi kocsival ahova épp megy. :)

2015. okt. 5. 23:05
 27/34 anonim ***** válasza:
87%
Nem úgy értettem, hogy a tesómmal szemben saját lakás, hanem a vadidegennel, akinek nem tetszik, hogy a saját lakásomban vagyok. A testvéremnek is a saját lakása. Nem tulajdonjogról van itt szó, hanem arról, hogy én az otthonomban tartózkodom.
2015. okt. 6. 00:15
 28/34 anonim ***** válasza:
58%

Azt hiszem én szerencsés helyzetben vagyok, a szüleim szeretik a barátomat, nagyon jóban vannak. :) Sajnos az nem megoldható, hogy én aludjak ott, így mindig itt vagyunk. Hetente 1x minimum itt alszik, nemrég 1 hónapig lakott itt, csak pár napra ment haza. A szüleimet egyáltalán nem zavarja, csak mindig szólnom kell, hogy mikor/meddig lesz itt, hogy úgy főzzenek. Beszéltem már velük a dologról, mondtam nekik, hogy szóljanak bármikor, amikor soknak érzik. Eddig még nem tették. :)

19/L

2015. okt. 6. 10:49
 29/34 anonim ***** válasza:
0%

ma 00:15

Nézd, a tesódnak is a saját lakása akkor, vagyis azt hív oda akit akar.

2015. okt. 6. 11:04
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
A kényelmetlenséget az okozza, hogy nem mászkálhatok úgy a lakásban, ahogy nekem tetszik, hiszen tekintettel kell rá lenni. Nem egy szál cerkában gondolom a heverészést, hanem én például szeretek boxer alsóban lenni, vagy törölközőben kijönni a fürdőből és kint felöltözni. Olyan dolgokra oda kell figyelni, hogy észben kell tartanom, éppen hol van a lakásban, hogy ne nyissak rá véletlenül, vagy ő ne nyisson rám, miközben ülök a kádban. Egymással szemben ez nem gond, de ő csak egy idegen. Oké, ezeket még megoldjuk. A bosszantó viszont az, hogy nem vacsorázik velünk, mert nem éhes, de mikor mindenki elment lefeküdni, akkor lemennek a fiammal és kis lakomát csapnak. Arról nem beszélve, hogy egyikőjük sem dolgozik és azzal nincs gond, hogy a felnőtt (19 éves) gyerekemet eltartsam míg tanul, de hogy plusz még egy felnőttet is... Szerencsére nem minden nap van nálunk. Abból már volt probléma, hogy 20 percig folyatták vizet és olyan jól elpancsikoltak ketten esténként, hogy szólni kellett. Akkor hetekig nem fürdött nálunk. A mai fiatalokban nincs meg az a tisztelet, mint anno mibennünk. Nekem 5 éves kapcsolat után sem jutott eszembe, hogy a páromék hűtőjébe belenyúljak, még akkor sem, ha lehetett volna. Ő azt csinálja, hogy belenéz, talál valamit és megkérdezi a feleségem (engem nem mer), hogy megeheti e?! Persze a feleségem engedékenyebb. 2 éve vannak együtt.
2015. okt. 6. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!