Most hogy mondjam el nekik? Ki fognak nyírni.
Az a helyzet hogy úgy három napja csináltattunk nekem új szemüveget és most egyszerûen totál kilapult.
Úgy volt hogy elmentem fürödni akkor szemüveget az ágyamon hagytam és amikor visszajötem már teljesen ki volt lapítva Tudom hogy nem kellet volna olyan helyen hagynom de akkor nem jutott eszembe hogy esetleg más valamit rárakna az ágyamra vagy ráülne. Mivem itthon mindenkinek van sajátja. Na mindegy, lényeg hogy mindenképpe én leszek a hibás (bár fogalmam sincs mi történt bizonyos értelemben tényleg én tehetek róla) és nem tudok semmit sem felhozni menységemre. Most akkor hogy mondjam el nekik, hogy ne akadjanak ki nagyon? Tudtok valami jól bevált trükköt?
Nem a te hibád.
Gyerekkorom óta szemüveges vagyok, mindig hülye helyeken hagyom el. A saját ágyamra miért ne tehetném a saját szemüvegem? Nézzen a segge alá, aki ott akar tehénkedni.
Soha nem ült még rá senki, nem tört el egy sem, mert én vagyok a vak, nem a környezetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!