Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondolsz egy ilyen anyáról?

Mit gondolsz egy ilyen anyáról?

Figyelt kérdés

Szóval a történet: étkezés után rosszul lettem, úgy éreztem hogy egy falat étel megakadt a légcsövemnél, nehezen lélegeztem. Azt hittem iszom rá valamit és elmúlik, nem múlt el. Anyum hazajött neki is mondtam ezt azt mondta ne foglalkozzak vele majd elmúlik. Nem múlt el, próbáltam magam hánytatni, az ujjammal lenyúlni a légcsőhöz az ételt elhúzni, megittam 5 liter vizet de nem múlt el, 2 óráig könyörögtem anyumnak hogy vigyen be a sürgősségire, nem vitt be le se tojt, még azért is könyörögnöm kellett hogy legalább hátba verjen. Nem hitte el hogy bajom van. Itt megjegyezném nem vagyok hipochonder meg semmi hogy beképzelném a dolgokat, ez most először fordult elő, meghogy szálljak biciklire és tekerjek be a 10km-re lévő kórházba.

Végül papámat hívtam fel aki azonnal bevitt a sürgősségire, onnan tovább küldtek a fül orr gégészetre ahol kiderült hogy nem egy falat akadt meg, csak evésnél felsértettem a gégémet és megduzzadt azt éreztem. De az orvossal beszéltem és mondta hogyha ez tényleg egy étel lett volna teljes életveszélyben lettem volna. A vakszerencsén múlt hogy csak duzzanat volt.

Ez most pénteken történt, de nekem ez nagyon fáj még most is hogy anyum ennyire le se sz*rt. Azt mondja hogy látod nem lett semmi bajod akkor meg miért rágódsz rajta... Ti erről mit gondoltok?

2015. okt. 4. 13:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%

És ez a sürgősségi orvosainak tapasztalata:

"... egy minapi összesítés szerint a sürgősségin ellátott eseteknek mindössze 22,4 százaléka a valódi sürgősségi eset. Vagyis csak minden negyedik… "

[link]

"hogyha ez tényleg egy étel lett volna teljes életveszélyben lettem volna" Akkor nem ittál volna 5 liter vizet és könyörögtél volna 2 óráig.

Az én gyerekemnek akadt étel a torkán és nem a hátát kellett ütögetni, hogy meg ne fulladjon. Nem 5 liter vizet, de 1 kortyot se tudott inni és 1 percig se könyörgött, nehogy 2 óráig, mert beszélni se tudott a fulladozástól.

Hisztis vagy. Anyád bizonyára ismeri már ezt az oldalad és jól látta, hogy nincs szükséged sürgősségi ellátásra.

2015. okt. 4. 21:31
 12/13 anonim ***** válasza:
11%

Mi a baja ma itt az osszes valaszadonak?! Ti csak kotekedni jartok ide...?

Kerdezo, sajnalom, hogy igy alakult edesanyadnal, es ez neked rosszul esett. A baratom tortenete jutott eszembe, aki egyszer 12 evesen elesett a biciklijevel, es hiaba nyaggatta az anyjat egy hetig, hogy menjenek orvoshoz, mert faj a terde. Evekkel kesobb derult ki, hogy akkor levalt a porckorongja a terden. Akkor erdemes lett volna tenni erte valamit, most mar nem lehet, es egy csomo dolog van, amit a mai napig nem tud ugy csinalni, mint az egeszseges emberek. Kesobb ugyanez tortent egy szalmonella mergezesnel, akkor az anyja azt mondta, hogy csak osszeevett szemetet, azert megy a hasa es van rosszul. A mamaja vitte be vegul korhazba, ahol aztan ket hetig benn tartottak.

Szerintem jol tetted, hogy orvoshoz mentel, akkor is, ha tulreagaltad a dolgot. Ez termeszetes, hiszen soha hasonlo nem tortent meg veled. Remelem, tudsz anyukaddal ennek ellenere jo kapcsolatot apolni, de ne szamits arra, hogy akarmi bajod miatt megeroltetne magat. Hogy ez miert van... Sok oka lehet. Lehet egyszer rajossz. De addig is csak vigyazz te magadra.

Egyebkent ha az en gyerekemmel tortenik ilyesmi, en azert legalabb levilagitok a torkan, hatha meglatok valamit... Lehet az egesz mizeria elkerulheto lett volna.

2015. okt. 4. 23:07
 13/13 anonim ***** válasza:
36%
Szóval a többi válaszolóhoz ha odamenne a gyereke hogy nehezen kap levegőt, közölné vele hogy "nembaj fiam, jó az, ha nem esel itt össze előttem nincs semmi bajod"?
2015. okt. 5. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!