Mi a véleményetek arról az anyáról, aki a tini lányának megtiltotta, hogy anyának szólitsa? (többi lent)
Férjem előző házasságából származó lányáról van szó.
Az anyja megkérte, hogy ne anyunak szólitsa, hanem a saját nevén. Azzal az indokkal, hogy akkor öregnek érzi magát. Szerintem ultra gáz.
Én örülök, hogy a gyerekeim anyának szólitanak, büszke vagyok rá. Pedig én csak 28 éves vagyok, ő pedig 37.
Mi a véleményetek az ilyen anyáról?
Nekem fura nagyon. Nem hiszem, hogy ettől fiatalabb/öregebb lenne. Na meg 37 évesen azért még nem öreg valaki.
Ha a lányának ez nem gond, akkor az ő dolguk. Ha a lányt ez bántja, akkor sajnálnám szegényt.
Én sose tennék ilyet, de ebből az egy momentumból még nem gondolnám, hogy rossz anya lenne. Ez nagyon sok mindentől függ. Ha egyébként minden rendben, hát oké fura, de nem érdekel. Ha viszont sok más ilyen is van, akkor gáz.
Nekem az a véleményem róla, hogy hülye.
Nem attól lesz öreg valaki, ahogyan szólítják, ez már valami másról szól.
És most csámcsogjuk ki közösen, hogy milyen sz@r anya az első feleség?
Ha csak ennyi a "perverziója", hogy nem szeretné, hogy anyának szólítsák, de mellette ellátja-szereti a gyermekét, akkor nincs különösebben rossz véleményem róla, annak ellenére, hogy 19 éves korom óta "mamáz"-nak a gyermekeim, és szeretem hallani, és büszke vagyok erre.
Még mielőtt: 20 éve élek ugyanazzal a férfivel, gyerekeim apjával, tehát nem vagyok elhagyott első feleség.
Az meglehet, hogy mivel te, a második feleség majd 10 évvel fiatalabb vagy, tehát a volt férj is jóval fiatalabbal kezdett, esetleg párkapcsolataiban megkapta már, hogy "öreg", azért próbál ilyenekkel fiatalabbnak látszani, hogy keresztnéven szólítsa a lánya is. Ettől ugyan nem lesz fiatalabb, semmi köze az egésznek a korhoz, valószínűleg ő is rájön majd.
Mindenesetre több önbizalmat, kiegyensúlyozott párkapcsolatot, boldog anya-gyermek viszonyt, és kevesebb ítélkezőt kívánok neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!