látom kisebbrendűségi komplexus megvan az ex-szel szemben :D
2015. aug. 10. 20:43
22/31 anonim válasza:
mit szóljon szegényem ha a volt férje lecserélte egy 9 évvel fiatalabb nőre
2015. aug. 10. 22:46
23/31 anonim válasza:
Ez alapján mégis milyen véleményünk legyen? :D Hülyevagye?
2015. aug. 11. 05:09
24/31 anonim válasza:
A körülmények lényegtelenek.
Ha egy anyàt zavar, hogy a gyereke anyának hívja, az bizony beteges.
2015. aug. 11. 09:50
25/31 anonim válasza:
Nem szeretem azokat, akik képtelenek elfogadni a korukat. Mindenki öregszik, ilyen praktikáktól senki sem lesz fiatalabb. Sőt, szánalmasnak tartom az ilyen.
Azért mondjuk ha találkoznék a nővel, akkor mondanám neki, hogy "Erzsikém te egyre jobban öregszel. Napról napra ráncosabb vagy." :D
2015. aug. 11. 13:30
26/31 anonim válasza:
Szerintem ez szornyu. Kivulrol nezve egyszeruen borzalmas. Egy gyerek hogy erezheti magat anya nelkul? Akivel mindent megtud beszelni? Hat a no nincs maganal.
2015. aug. 12. 21:34
27/31 anonim válasza:
utolsó, én anyunak szólítottam anyámat világéletemben, mégse tudtam vele soha, semmit se megbeszélni...
s 40 leszek mindjárt, nem kamasz vagyok.
2015. aug. 12. 22:09
28/31 anonim válasza:
Hát te rohadtul ráérsz, irigyellek. Durva problémáid vannak!
2015. aug. 13. 00:19
29/31 anonim válasza:
Legutóbbi válaszoló: ó te szegény kicsi fontos ember! Már szinte sajnállak, hogy a sok elfoglaltságod közepette ilyen lényegtelen kérdésekre kell rendkívül magasröptű válaszokat adnod. Csak nem beletaposott a kérdező a te nagyon elfoglalt és rendkívül jelentőségteljes lelki világodba?
2015. aug. 13. 08:48
30/31 anonim válasza:
Hát pedig ez igenis probléma (beteges, szánalmas), kedves utolsó előtti. A körülményektől, hogy ki, kicsoda itt, függetlenül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!