Mit gondolsz egy ilyen anyáról?
Szóval a történet: étkezés után rosszul lettem, úgy éreztem hogy egy falat étel megakadt a légcsövemnél, nehezen lélegeztem. Azt hittem iszom rá valamit és elmúlik, nem múlt el. Anyum hazajött neki is mondtam ezt azt mondta ne foglalkozzak vele majd elmúlik. Nem múlt el, próbáltam magam hánytatni, az ujjammal lenyúlni a légcsőhöz az ételt elhúzni, megittam 5 liter vizet de nem múlt el, 2 óráig könyörögtem anyumnak hogy vigyen be a sürgősségire, nem vitt be le se tojt, még azért is könyörögnöm kellett hogy legalább hátba verjen. Nem hitte el hogy bajom van. Itt megjegyezném nem vagyok hipochonder meg semmi hogy beképzelném a dolgokat, ez most először fordult elő, meghogy szálljak biciklire és tekerjek be a 10km-re lévő kórházba.
Végül papámat hívtam fel aki azonnal bevitt a sürgősségire, onnan tovább küldtek a fül orr gégészetre ahol kiderült hogy nem egy falat akadt meg, csak evésnél felsértettem a gégémet és megduzzadt azt éreztem. De az orvossal beszéltem és mondta hogyha ez tényleg egy étel lett volna teljes életveszélyben lettem volna. A vakszerencsén múlt hogy csak duzzanat volt.
Ez most pénteken történt, de nekem ez nagyon fáj még most is hogy anyum ennyire le se sz*rt. Azt mondja hogy látod nem lett semmi bajod akkor meg miért rágódsz rajta... Ti erről mit gondoltok?
"az ujjammal lenyúlni a légcsőhöz az ételt elhúzni"
??
Nyisd mar ki a bioszkonyved, kerlek!!
Tényleg elég furcsa... Ha tényleg megakadt volna valami, nem is értem, hogy várta volna el, hogy betekerj biciklivel a kórházba..
Szerintem jogosan esik rosszul a dolog.:S
"2 óráig könyörögtem anyumnak hogy vigyen be a sürgősségire"
Hol tudnál már két órán át pofázni folyamatosan, ha étel akadt volna meg a torkodon és valóban fuldokolnál? Nyifi-nyafi, még csak kezelést se kaptál, konkrétan semmi bajod nem volt. Milyen gyerek az ilyen, aki saját hülyesége miatt ugráltatná az anyját, és utólag sem képes belátni, hogy eltúlozta, hibázott, és még mindig az anyukát akarja szar embernek beállítani?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!