Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan anyáról, aki a gyerekét hibáztatja azért, mert nem tudta kiélni magát?

Figyelt kérdés

Sajnos a környezetemben volt ilyen. Az anyuka folyton a lányát ostorozta, és őt hibáztatta mindenért, de legfőképpen azért, mert mondván "nem tud tőle élni, nem tudta kiélni magát". A lány amikor betöltötte a 18-at, és az anyja ismét előadta ezt a mesét, szépen elküldte az anyját a francba, mindent a fejéhez vágott, és elköltözött, dolgozik.

Milyen anya az ilyen? Miért a gyerek tehet arról, ha az anyuka nem tudja kiélni magát? Nem a gyerek kérte az életet....

2015. febr. 20. 22:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%

Mert buta, önző és nem anyának való.

De ezt te is tudod, és ennél sokkal többet mi sem tudunk mondani.

Felesleges volt feltenni a kérdést. Ez megint csak arra jó, hogy közösen köpködjünk valakire.

2015. febr. 20. 22:57
 2/11 A kérdező kommentje:

Tudom hogy önző, csak nem értem.

Ha valaki ki akarja élni magát, akkor miért tartja meg a gyereket?

Mármint ismerek olyat, aki gyereket akart, szült, majd 10 évvel később jött rá ugyanez a dili.

2015. febr. 20. 23:03
 3/11 anonim ***** válasza:
34%
Elég szomorú lenne, ha tudna valaki erre a kérdésre értelmes, elfogadható választ adni.
2015. febr. 20. 23:07
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

Mert egy szülőtől sem hallod, hogy megbántam a gyereket. Sokan maguknak sem vallják be, mert generációkon keresztól azt verik mindenki fejébe, hogy a gyerek áldás, és ha te másképp érzel, akkor sosem ismered meg az igaz szeretetet blabla.

Ezért olyan nők is szülnek, akiknek amúgy kétségeik lennének az anyasággal kapcsolatban. "Majd biztos jobb lesz", de úgysem lesz.

2015. febr. 20. 23:24
 5/11 anonim válasza:
0%
Ez az anyuka olyan lehet akinek szerintem van szive mert nevelő otthonba simán beathadta volna de mégsem tedte de attol meg oriási hibat kovetett el azzal hogy a gyereket hibaztadta a miatt hogy nem elte ki az eletet de milyen anya kepes ezt mondani a gyermekének de hamegbánta is akkor szerintem meglehet bocsátani csak pár odalökötd mondat, lehet hogy nem is úgy gonfolta
2015. febr. 20. 23:25
 6/11 anonim ***** válasza:
33%
Nem tudom, de aki ezt a "kiélni magát" kifejezést használja, legszívesebben addig verném egy péklapáttal amíg pépesre nem törik a koponyája. Általában az ócska k_rvák szokták ezzel legitimálni hogy miért csalják meg a férjüket, miért nem foglalkoznak a gyerekkel,stb. (férfiak dettó, mielőtt jönne a lincs)
2015. febr. 20. 23:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Az én anyukám is ilyen :/ engem meg a tesómat hibáztat meg azt mondja hogy nincs pénz mert el kell tartson minket (még suliba járunk) de már megszoktam. Neki bizonyos mértékig volt ideje kiélni magát mert lepasszolt minket a nagyihoz és egy lejt nem adott haza....összegezve a véleményem az ilyen anyákról annyi hogy jól ismerem őket :))
2015. febr. 20. 23:47
 8/11 anonim ***** válasza:

Csak azt, hogy akkor gondolta volna meg még egyszer ezt a gyerek dolgot annak idején. Ha annyira ki akarta élni magát, miért nem várt még vele? Nyilván tudhatta, hogy egy gyerek már nem egy játékbaba, amivel akkor foglalkozik, ha épp úgy tartja kedve.

De sok hasonló szülő van, főleg a 40 felettiek között, mikor rájönnek, hogy az életük annyi volt, hogy tanultak, dolgoztak, hozzámentek az első férfihoz és jött a gyerek...

2015. febr. 21. 04:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Barátnőm anyukája is ilyen. Minden baj abbol származik - szerinte - higy el kell tartania a lányát. Mondanom sem kell,hogy barátnőm az első adandó alkalommal elhúz abból a házból aztán nyugodtan megkeseredhet ott "kieles" közben. Egyebkent tenyleg a viszkető nemiszervuek használják a kieles szót.
2015. febr. 21. 13:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Sajnos én is hallottam már ilyenről, szerintem szégyelje magát az ilyen anya. A gyereke annó nem magától fogant meg.

nemcsoda hogy lelépett otthonról, remélem ilyenkor a gyerek tanul a szülő hibájából és tud érzelmileg normális életet élni....

2015. febr. 21. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!