Mit gondoltok arrol, ha egy testvert kizarnak?
Figyelt kérdés
Hugomnak pasija van, es mivel kozos a szobank, engem ki szoktak zarni. Arra erek haza hogy a parnam, takarom ki van dobva az ajto ele, es az ajto kulcsra zarva, ablak elsotetitve, es en igy en az eloszobaban kell aludjak. Ha szolok erte szuleimnek, nem nekem adnak igazat es nekem kuss a nevem. Egyszer eldugtam a kulcsot, abbol is nagy veszekedes lett. Nekem ez lelkileg nagyon rosszul esik, hogy igy bannak velem.2015. febr. 20. 17:36
2/12 anonim válasza:
Verd az ajtót amíg vissza nem engednek, kefélni meg menjenek motelba.
3/12 anonim válasza:
Nem normálisak a szüleid. Hány évesek vagytok?
4/12 A kérdező kommentje:
ha ilyet csinalnek, az elso alkalommal hogy kitennem a labam apam eltorne
2015. febr. 20. 17:42
5/12 A kérdező kommentje:
19 es 18 evesek
2015. febr. 20. 17:43
6/12 A kérdező kommentje:
apamnam mindig a hugom volt a kedvence a szeme fenye. en fiu vagyok egyebkent
2015. febr. 20. 17:44
7/12 A kérdező kommentje:
hugom baratjanak az agyba viszik a kajat, ott eszik. o most itt a sztar
2015. febr. 20. 17:47
8/12 anonim válasza:
Szóval apuci pici lánya... Nincs lehetőséged elköltözni? Suliba jársz?
9/12 anonim válasza:
A nővérem volt, hogy fellármáztott mindenkit, amiért éjjel használtam a saját pénzemből vett laptopot egy másik szobában, és ezzel őt én zavartam. A fasziját odaköltöztette hozzánk, eltorlaszolta a szobát, hogy még helyem se legyen, bepakolt a szekrényembe, fintorgott, amiért én iskolába és dolgozni is jártam, és megzavartam az ő alvásukat. Ócska ribik az ilyenek. A húgodat jól pofozd fel, aztán dobd ki az előszobába. A szüleidnek nem fogtetszeni, de már ki nem tojja le ezek után.
10/12 anonim válasza:
Komolyan mondom az ész megáll,hogy mik vannak!!No comment!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!