Mit gondoltok arrol, ha egy testvert kizarnak?
Figyelt kérdés
Hugomnak pasija van, es mivel kozos a szobank, engem ki szoktak zarni. Arra erek haza hogy a parnam, takarom ki van dobva az ajto ele, es az ajto kulcsra zarva, ablak elsotetitve, es en igy en az eloszobaban kell aludjak. Ha szolok erte szuleimnek, nem nekem adnak igazat es nekem kuss a nevem. Egyszer eldugtam a kulcsot, abbol is nagy veszekedes lett. Nekem ez lelkileg nagyon rosszul esik, hogy igy bannak velem.2015. febr. 20. 17:36
11/12 anonim válasza:
Összeszednék egy csajt és én zárnám ki őket. Aztán majd megtudja milyen kutyaként aludni.
12/12 anonim válasza:
Én nem a húgodon csodálkozom, hanem a szüleiden.
Nekik ez rendben van, hogy te az előszobában alszol?
Milyen szülő az ilyen?
A húgod meg egy önző lány, aki senkire nincs tekintettel, de a fiúja sem különb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!