Normális dolog, hogy a szülők a 16 éves érett lányukat képesek nem elengedni egy olyan eseményre, amit a gyerekük már hónapok óta vár, illetve szabályozni neki a "működését"?
Apámmal egyszerűen képtelen vagyok szót érteni, ha tehetné, sehová nem engedne, barátaim se lehetnének. Anyám se sokkal jobb. Folyton védeni próbáltak a káros szokásoktól, melynek az lett a vége, hogy az összes kolis pénzem piára szórom el. A jegyeim a gimiben jelentősen megromlottak, hiszen elkezdtem végre kitörni, de itthon nem képesek elfogadni a nem színötös bizonyítványt. Arra vagyok beállva, hogy késő este tanulok, de ez nekik nem tetszik, és haza ezen nem változtatok, még annyira sem engednek sehová, mint ennyire (eddig is csak a városba engedtek ki mindössze ötig, a városban pedig nincsenek is barátaim már). Ha meg emiatt rossz jegyet viszek haza, emiatt áll ugye a bál. Sehogy sem jövök ki jól, iszonyatosan konzervatív szülőkkel vagyok megáldva. 14 éves öcsém is egy nyomorék (elnézést a kifejezésért); látszik rajta, hogy anyuci pici fia, folyton melegítőben járkál, beszélni nem tud, egész nap kockul vagy tanul.
A kisregény után ez volna a kérdésem: mit tegyek, hogy végre szebb életem legyen ebből a szempontból? Nem bírom már ezt tovább...
"szabályozni neki a "működését""
ez teljesen normalis, ezt hivjak gyereknevelesnek
A mindent tiltás oda vezet hogy amint kiszabadul elszabadul.
70F
Előző sajnos sok ilyet láttam hogy évekig lakat alatt tartották még 18 felettit is, és amint szabadult egyszerre mindent be akart pótolni,ami másnak korban normálisan meg volt,csak ők akiket elzárnak tiltanak mindentől amint nincs kontroll a rossz is édessé válik,sajnos meg ami kitud futni az ki is fog.
70F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!