Egyes szülők miért szedik be a gyerekük majdnem teljes, vagy az egész fizetését?
Rengeteg ilyennel találkozok, ahol az illető több műszakban tolja, vagy 12 órázik éhbérért, és még azt is elszedi a szülő.
Mert hogy otthon él, és ilyenek, de így még esélyt sem kap arra, hogy félrerakjon magára.
És hogy így még mindig jobb, mint egy albérletben a szülő szerint...
Ez most mire jó? Vagy az ilyen csak fejőstehénnek szüli a gyerekét?
Oké, hogy lehetnek nagy kiadások vagy hitelek, de azért egy dolgozó felnőttnek miért kell leadni a fizetését?
most biztos meglepődsz,de nem kötelező odaadni nekik.. a szülei max kidobják, de akkor meg elmegy albérletbe.. persze minimálbérből nem fog senki fullos lakást találni,de mondjuk társakkal egy szobát tud bérelni ennyiből is. de nem írtad mennyit keres.
én nem tudom sajnálni az ilyet, ha nem tetszik neki mondja meg és lépjen fel ellenne.. kicsit gyerekes dolog szó nélkül beszolgáltatni mindent,utána meg neten hőbörögni,hogy mindent elvesznek tőlem
9es, ha nem adnám oda akkor 1. vagy engednék hogy maradjak de közben folyamatosan csesztetnének és kiszúrnának velem. 2 kibsznának otthonról.
Albérlet nem jó mert annyit azért nem keresek és nem is birnék mert fősulira járok és pont nem festőként vagy kőmüvesnek tanulok hogy legyen időm folyamatosan dolgozni minimális tudással. ez van sajnos. Majd egyszer vége lesz ennek az időszaknak, addig is csak annyit tehetek hogy itt siránkozok.
tudom, tudom, más fattyú is dolgozik fősuli mellett hogy az albit kifizesse etc, de én programozóként tanulok és kva sokat kell tanulnom.
Előző:
Nem mindegy, hogy beleadja a rezsi, kaja részét, vagy elszedik tőle a fizetése 90%, és azt az esélyt is elveszik előle, hogy saját életet kezdjen.
9-es
A kérdés nem rólam szól.
És de, vannak ilyen szülők, akik félmillás fizetés mellett benyelnék a gyerekük pénzét is, nem kell messzire mennem, hiszen épp a saját anyám is ilyen, ezt hoztam fel példának.
14-es
"Az élet nincs ingyen,a szülő nem fejőstehén,de még csak nem is házvezetőnő vagy inas!" - De a gyerek sem az! A kiadásokat felezni is lehet, vagy arányosan elosztani, nem az egész fizetést lenyelni.
Amíg otthon a szüleivel van nem veszik felnőttszámban. - ez egy elég régi szokás.
Az új kb. a hetvenes évektől ->kezdődő<-, hogy haza ad a rezsire és ételre.
Ha csak nem tolnak mindent alá.
Nézd ha nem képesek addig eltartani amíg a tanulmányaimat befejezem akkor ne vállaljanak gyereket, én nem kértem hogy megszülethessek.
Mindig azt hallom hogy egy diáknak csak egy dolga van, tanulni. Persze azért dolgozzál is suli mellett meg adjál haza, meg főzz magadra, meg takaríts, nyírd le a füvet, de ha szarul tanulsz akkor a k anyádat te lusta kölyök, persze a szomszéd béla fia milyen okos.
Szóval ez a rendszer szar.
egy felnött embert nem köteles senki csak úgy eltartani csak mert épp a gyereke
hány olyan gyerek van aki egy 80 ezres fizut egy hétvége alatt elbulizik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!