Miért emelik a rendőrök fizetését (pont a választások előtt) mikor egész nap csak traffipaxoznak a kocsiban ülve?
Mert jönnek a választások. Kb, 3000-n vannak, az három ezer család, feleségek, 18 évet betöltött gyerekekkel. Az mind szavazó.
Ugyan ezt csinálták 2002-ben is.
Ja nem csak traffipaxoznak, hanem ki mennek mikor Rostás Gáspár veri a családját, és két perc múlva az egész utca őket veri.
Nem is emelnek fizetést nekik, nem tudom honnan vetted.
Gondolom jó csinálni a fesztivált.
"mikor egész nap csak traffipaxoznak a kocsiban ülve?"
Hol és hány rendőr?, Ja hogy a nyomozók és a többi rendőr is a traffiban ül? Én nem láttam őket, hébe-hóba látok 1-1 traffit, de nem ennyi rendőr van az országban.
Egyébként Orbán ígéretet tett nekik, hogy ők lesznek a következők a pedagógusok után a fizetésemelésre. Gondolom kell neki a szavazat, hiszen elvette tőlük a nyugdíjat és valahogy vissza kell őket csábítani. Nem beszélve arról, hogy tömegesen szerelnek le és nem marad rendőr, kell valamit lépnie.
Kédező. 30.000 rendőr van Mo-n. Szerinted mind trafizik??? Kb 100-200 rendőr trafizhat mindössze, akiknek van jogosultsága.
Inkább maradtál volna csöndben.
"persze, 100-200 rendőr az egész
országban?"
mi ebben az érthetetlen? Ennyi rendőr trafizik a többi mást csinál.
Egy kórházban lehett 100 orvos van de csak 5 szívsebész. Nem mind ugyanazt csinálja.
Én utálom aki gyorsan megy. Adófizető vagyok és azért is fizetek, hogy a rendőrök bemérjék az ilyeneket.
Jól teszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!