Szerintetek is minden 13-16 éves lány azt hiszi, hogy az egész korabeli ismeretségében ô maga (pont ô és cask ô) az egyetlen még szüzlány?
Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 04:43
1/9 anonim válasza:
Jogosan hihetik azt, mert nem sok van belőlük.
2/9 anonim válasza:
Miért hinné ezt amikor már nem is az.
3/9 A kérdező kommentje:
szerintem meg ez baromfiság, hogy a 15 eves lányok nagyrésze nem szüz...
2014. jan. 6. 04:47
4/9 anonim válasza:
Sok olyat ismerek aki már nem szűz, de többet,aki még az.
5/9 anonim válasza:
Nem tudom mit hisznek, nem látok bele a fejükbe de igen, ők is szeretnek általánosítani (az osztályomban még egyedül nekem nem volt pasim, én vagyok egyedül szűz, stb.). Erre már sok példát láthattunk.
6/9 Noydra válasza:
Pedig tényleg joggal gondolhatják. 16 évesen már főleg.
7/9 anonim válasza:
Én (2 évvel ezelőtt), nem hittem ezt, sőt, nagyjából meg tudtam volna számolni, hányan nem szüzek... A bulizós csajok közül is többen 17-18 évesen veszítették el.
8/9 anonim válasza:
En pl egy-ket olyan lanyt ismerek. Szinte mindenki szuz az en ismeroseim korul hala istennek.:) 14/l
9/9 anonim válasza:
Mifelénk nagy divatja van a drognak,alkoholnak,ciginek,szexnek altalanos 5. Osztalyban aki nem kezdi el az gaz
Nincs is 5. Evfolyam vegere csak 3-4 szuz lany 60 lany kozott:))
Gondolom nem lepodtok meg ha azt mondom hogy Kunszentmarton:Ddd
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!