Egyes szülők miért szedik be a gyerekük majdnem teljes, vagy az egész fizetését?
Rengeteg ilyennel találkozok, ahol az illető több műszakban tolja, vagy 12 órázik éhbérért, és még azt is elszedi a szülő.
Mert hogy otthon él, és ilyenek, de így még esélyt sem kap arra, hogy félrerakjon magára.
És hogy így még mindig jobb, mint egy albérletben a szülő szerint...
Ez most mire jó? Vagy az ilyen csak fejőstehénnek szüli a gyerekét?
Oké, hogy lehetnek nagy kiadások vagy hitelek, de azért egy dolgozó felnőttnek miért kell leadni a fizetését?
Azért mert pénzéhes/k*cs*g
Szerintem..
Az ilyen nemigazán foglalkozik a gyerekével (már ha valóban az illetőé az a bizonyos gyerek)
Nagyszerű... :/ :D
Közvetlen ismerősöm van ilyen helyzetben, az összes fizuját haza kell adnia, aztán ha szeretne venni valamit, úgy kell kikönyörögni az anyjától.
Rettenetesen felháborít ez a dolog. És sok szülő nem is inkább hasznos dolgokra költi ezt a pénzt.
Ha mondjuk a gyereke 30 éves létére is otthon él, és hazatolja a fizut, idővel meg úgyis csesztetve lesz, hogy "miért élősködik még a szülők nyakán", sajnos ilyennel is találkoztam már.
Nemrég felkeresett anyám, hogy költözzek haza, mert megtudta, hogy munkát váltottam, és jobban keresek - kicsit se büdös azért... :) (ő mellesleg havi 5-600k fizetésből van el, nagyon rám lenne utalva, valóban)
Nem értem, mi az akadálya annak, hogy a felnőtt, dolgozó "gyerek" elköltözzön otthonról és eltartsa önmagát, ahelyett, hogy itt sír-rí a gyakorin.
Azt meg kizárt dolognak tartom, hogy félmillás fizetéssel, amit végre magára költhet, valaki még a gyereke pénzére ácsingózzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!