Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rossz jegyet kaptam, hogy...

Rossz jegyet kaptam, hogy mondjam el?

Figyelt kérdés
ugyan még nem kaptuk ki a dogát de tuti 1,vagy 2 lesz...már van egy 2-em matekbol és mondtak hogy ezutan tanárhoz kell járnom és szoljak ha nem értem...ezt a témát értettem de nem tudtam hogy irunk és nagyoon le leszek szidva és még nem mondtam el valami modszer??.....

2015. szept. 29. 16:59
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
En nemreg irtam egy 3-as dolgozatot. Amugy nagyon jo tanulo vagyok de egyszeruen... valahogy elcsesztem. Elhataroztam hogy nem szolok a szuleimnek, csak ha mar megirtam a javito dolgozatot 5-osre. Az egesz hetveget vegig szenvedtem amolyan "erkolcsi dilemma" miatt, hogy elmondjam-e vagy ne... nagyon szarul ereztem magam, vegul ugy voltam vele, hogy barhogy is lecsesznek erte, en nem birom tovabb es elmondtam. Egyeltalan nem szidtak le a szuleim!! Csak annyit mondtak, hogy javitsam ki mindenkeppen es maskor egy percig se agyaljak azon, hogy szoljak-e nekik vagy se. 12L
2015. szept. 30. 22:01
 12/12 anonim válasza:
Utolso vagyok: aztan kijavittom a dolgozatot, de masik tantargybol is kaptam egy 3/4-et. Ugy voltam vele, hogy ha a multkoriert nem szidtak le, akkor majd ezert jol leuvoltik a fejem, de... nem!!! Nagyon mazlista vagyok mostanaban... remelem most nem szoltam el magam! :) szoval csak oszinten!!
2015. szept. 30. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!