Mi a véleményed a Mérgező szülők című könyvről?
Nagyon jó, hasznos és igaz. Amikor olvastam a baratom es az anyja kapcsolatat sikerult megfejtenem, de sajnos az en es a szuleim viszonyara is ravialgitott sok tekintetben.
Mindenkinek tanqcsos lenne elolvasni.
Az erőszakos, verő, alázó gyerekgyártó nem szülő.
De azért ne takarózón minden hisztis kamasz ezzel, mert egy családban emberek élnek és vannak szabályok, amiket be kell tartani, hogy élhető legyen a hely. A kamasz nem kiskirály, akinek, mindent lehet.
Meg kell tanulni szocializálódni. Ha valaki 17 éves korában ezzel takarózik, egy dolog, de 25-30 évesen SENKIT nem érdekel, hogy nem volt gyerekszobád. Akkor felnőtt számba vesznek, és ha nem vagy képes emberi módon viselkedni, akkor kirúgnak, kiközösítenek, és nem a buksidat simogatják, hogy szegény gyereknek nem volt normális apja/anyja.
Ha egy 15-18 éves felnőttnek érzi magát, hogy szexeljen, igyon, hajnalig kimaradjon, akkor legyen felnőtt arra is, hogy felelősséget vállal magáért.
AZ nem kóser, ha nekem mindent, de nem adok semmit, addig vagyok gyerek, amíg akarok, de a jogaim legyenek felnőttek, miközben elvárásaim vannak.
A gyengéket lehet lehúzni. Nekem sem tökéletesek a szüleim, de sikerült felnőnöm, normális értékeket vallok, a szeretet, elfogadás ami nekem fontos. Nem a szülőket kell hibáztatni. Szerinted ők miért olyanok????? Akkor lépj vissza a nagyszüleidhez.......
Anyum nagyon sokat "fejlődött", mert őszinte szeretettel fordultam felé. Nem a támadás a megoldás, hanem a szeretet és elfogadás. Nem olvastam a könyvet, nme is akarom, mert a beharangozó alapján nem szól másról, csak a mások hibáztatásáról, akik éppen a szüleink. Persze lázadó kamaszok biztos önigazolást találnak arra, hogy rajtuk kívül mindenki hibás.
Hogy lehet véleményed olyan könyvről, amit nem is olvastál?
Én nem bírtam végigolvasni, de amit olvastam, sok mindenre rávilágított, a szüleimnek is kölcsön adtam, és ők is hasznosnak találták. Volt olyan problémánk amit a könyvnek köszönhetően tudtunk megoldani.
nagyon jó könyv, sok mindent megértettem a szüleim viselkedéséből.
kemény, de megéri végigolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!