Szerintetek léteznek "Mérgező szülők"? Ha van kedvetek leírnátok nekem, mivel keserítik meg az önálló életeteket?
Állandó ellenőrizgetés, 20-on évesen is(nem élünk együtt)
Állandó kritizálás,rosszindulatú megjegyzés a külsőmre,öltözködésemre,hajamra(súlyomra,amivel semmi problémám nincs!!!!)
Bizalomhiány
Hazugságok....
Igen, ezt ismerem...
-ha van gyereked, rossz szülő vagy
-ha nincs gyereked, miért nincs
-ő a tökéletes szülő (holott 4 évesen otthagyta a gyerekét)
-"én máshogy csinálnám"...
Szörnyű dolog ez, pláne mikor a felnőtt "gyerek" már retteg a hétvégétől, mert látogatóba kell menni, és vajon most épp mi nem fog tetszeni apuéknak...
Nem hívogatott anyukám minden nap, na amióta megtudta, hogy jön a baba szinte kötelezöen napi 30 perces beszélgetések, néha 1 óra is, az egész falu pletykáját elmeséli, ki mit mondott, meg stb. Néha úgy hív fel, hogy be van rúgva, ez nála amolyan "normális" állapot, ezért költöztem el 5 éve. A párom és az anyukája ellen beszél, a párom nyitotta fel a szemem, hogy amióta anyuka ilyen gyakran keres azóta vitáink vannak, amik eddig nem voltak.
Na amikor szombaton meglátogattuk (azt is kell, olyan 2 hetente) akkor kb 5 percet voltunk ott, anyám alig állt a lában, ránéztem a páromra kijelentettem, hogy na MOST megyünk, elmentem, az autóban már sírtam- terhesen sokkal jobban megvisel ez az egész, azóta letiltottam az összes hívást töle, és végre újra kezdödik a nyugodt életünk...
hm..na igen..
Apósomnak én sem vagyok megfelelő, elmondása szerint azért, mert vidékről jöttem, és mert "nem vagyok a fiához való" és "majd talál másikat". Szerencsére a férjem lesz4rja a véleményét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!