Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szülők! Ti, hogy viselitek ha...

Szülők! Ti, hogy viselitek ha a fiatoknak a jelenlegi barátnője ebéd, vacsora után neki áll magátol elmosogatni?

Figyelt kérdés
2014. jan. 25. 14:06
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
74%
Meglepődnék( mert nem mindennapi), de nagyon díjaznám (főleg, ha az én számíze szerint tenné).
2014. jan. 25. 14:09
 2/29 anonim ***** válasza:
34%

Hát, nem tudom. Jobb lenne, ha előbb megkérdezne, mivel mosogathat, mert van kint 3 szivacs. De nem örülnék neki, az én házam, az én szemetem.

Jobban örülnék, ha a fiam állna neki mosogatni.

2014. jan. 25. 14:09
 3/29 anonim ***** válasza:
68%
Mi ebben olyan meglepő. Nyilván ha sokat van ott ott eszik néha besegíthet, elég gáz ha ezen meg kell lepődni.
2014. jan. 25. 14:10
 4/29 anonim ***** válasza:
13%
Tök természetes, egy ilyentől senki nem fog elájulni, és ettől nem fogod magad anyós szívébe belopni magad:D
2014. jan. 25. 14:14
 5/29 anonim ***** válasza:
79%
Én sem értem mi olyan különleges ebben...Nem egy vadidegen, gondolom csak segíteni akar. Ennyi.
2014. jan. 25. 14:14
 6/29 anonim ***** válasza:
88%

Mostanában mi együtt főzzük a kaját és együtt is mosogatunk el.

Az apukája mondani szokta hogy mosogassatok már el, de ha nem mondaná akkor is elmosogatnék, de azért megszoktam kérdezni, mert lehet hogy útban lennék vagy valami.

2014. jan. 25. 14:22
 7/29 anonim ***** válasza:
92%

Az én anyósom mindig kiakad...hogy én vendég vagyok

Persze a sógorom párja nem ajánlja fel, azon meg ugyancsak fel van háborodva, hogy nem kell, de hogy miért nem ajánlja fel,

Igazodjon ki az ember...ha egyszer állandóan visszautasítja, akkor minek törje magát az ember..a bnő amúgyis majd 40..a sógorom mondta neki, hogy fel se ajánlja, mert nem akarja végighallgatni a sápítozást, idéztem..(szegény csajt meg ezért szidja, persze csak nekem)

de már én sem ajánlom fel...ha nem kell, nem kell, nem akarom tényleg minden alkalommal a frázisokat lejátszani..

viszont az én szüleimnél elvárás, hogy mindenki fogja a mosogatnivalóját és beteszi a gépbe, elmosogatni ugye nem kell..nem véletlenül ajánlottam én fel amikor anyósomékhoz mentünk..

2014. jan. 25. 14:22
 8/29 anonim ***** válasza:
79%
( mármint elsőre én is csak nekiálltam, akkor jött a kiakadás, rendesen rosszul éreztem magam után..akkor még csak barátnő voltam...)
2014. jan. 25. 14:25
 9/29 anonim ***** válasza:
95%
Hihetetlenek az emberek, mindenben találnak a a fiús anyák problémát. Ha nem segít milyen paraszt , biztos szar háziasszony ha segít akkor milyen pofátlan otthon érzi magát.
2014. jan. 25. 14:29
 10/29 anonim ***** válasza:
88%
Én is eleinte kérdeztem, hogy mosogathatok e, mindig mondták, hogy nem, de aztán elég sokat lógtam ott, egyszercsak előrántottam a porszívót és felporszívoztam párom szobájában, mert kutyát tartanak a lakásban és kosszal jár ugye. Anyós először nagyot nézett, mondta, hogy még egyik lánynak se jutott eszébe:D Na, onnantól kezdve mosogathattam. Fél év együttjárás után már volt, hogy az egész lakást felporszívoztam, feltöröltem, volt, hogy főztem, kutya rám volt bízva stb...szerintem természetes, ha egyszer sokat lógtam ott.
2014. jan. 25. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!