Szülők! Ti, hogy viselitek ha a fiatoknak a jelenlegi barátnője ebéd, vacsora után neki áll magátol elmosogatni?
Hát, nem tudom. Jobb lenne, ha előbb megkérdezne, mivel mosogathat, mert van kint 3 szivacs. De nem örülnék neki, az én házam, az én szemetem.
Jobban örülnék, ha a fiam állna neki mosogatni.
Mostanában mi együtt főzzük a kaját és együtt is mosogatunk el.
Az apukája mondani szokta hogy mosogassatok már el, de ha nem mondaná akkor is elmosogatnék, de azért megszoktam kérdezni, mert lehet hogy útban lennék vagy valami.
Az én anyósom mindig kiakad...hogy én vendég vagyok
Persze a sógorom párja nem ajánlja fel, azon meg ugyancsak fel van háborodva, hogy nem kell, de hogy miért nem ajánlja fel,
Igazodjon ki az ember...ha egyszer állandóan visszautasítja, akkor minek törje magát az ember..a bnő amúgyis majd 40..a sógorom mondta neki, hogy fel se ajánlja, mert nem akarja végighallgatni a sápítozást, idéztem..(szegény csajt meg ezért szidja, persze csak nekem)
de már én sem ajánlom fel...ha nem kell, nem kell, nem akarom tényleg minden alkalommal a frázisokat lejátszani..
viszont az én szüleimnél elvárás, hogy mindenki fogja a mosogatnivalóját és beteszi a gépbe, elmosogatni ugye nem kell..nem véletlenül ajánlottam én fel amikor anyósomékhoz mentünk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!