Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szülők! Ti, hogy viselitek ha...

Szülők! Ti, hogy viselitek ha a fiatoknak a jelenlegi barátnője ebéd, vacsora után neki áll magátol elmosogatni?

Figyelt kérdés
2014. jan. 25. 14:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Az én "anyósjelöltem" szereti napokig gyűjtögetni a szennyes edényeket, és egy ilyen alkalommal, amikor a szemem már nem bírta a dzsuvás tányérok és fazekak látványát (meg aztán a nyári melegben volt némi szaga is), és nekiálltam mosogatni, megkaptam, hogy hagyjam csak békén az Ő konyháját. Nem a konyhát, hanem az ő konyháját, mondta azt olyan hangsúllyal, mintha előtte kínoztam volna halálra egy alomnyi kölyökmacskát.
2014. jan. 25. 17:02
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Megkérném, hogy ne tegye, hisz azért van a mosogatógép. Oda esetleg bepakolhat, de én és a férjem is megcsináljuk szívesen, hisz néhány perces feladat.
2014. jan. 25. 18:15
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Az a minimum.Nem fog le esni az esedékes karikagyűrűje.
2014. jan. 25. 18:57
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Megkérem, hogy hagyja szépen abba. Nem cseléd ő, hanem vendég.

A fiamat nevelném úgy, mint ahogyan a férjemet nevelték: maga után mosogat, takarít, magának főz, ha kell, kimos, vasal, gombot felvarr stb. Nem kell támaszkodnia senkire, ha a felesége beteg, akkor nem omlik össze a ház, sem ő maga; ha egyedül marad a világban, akkor is megáll a lábain.

2014. jan. 25. 20:22
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Erről a kérdésről eszembe jutott anyukám, aki a tesóm összes barátnőjét leszólta. Amelyik evés után nem pattogott mint egy tűzről pattant menyecske az lusta tehénnek lett nevezve aki csak kiszolgáltatja magát (milyen feleség lesz ez), amelyik elmosogatott azon is felháborodott, hogy nem otthon van, meg különben is rossz helyre tette a kanalakat.

Amúgy meg a jó szándékot kéne nézni mögötte. Meg lett vendégelve, ette a kaját amit te vettél, te csináltál, csak szeretne kicsit segíteni.

Ha csak egy-egy alkalommal megy, akkor azt ki lehet bírni, ha meg állandóan ott eszik, akkor az a minimum, hogy segít is egy picit. Nem értem ebből miért kell ekkora problémát csinálni.

2014. jan. 25. 23:46
 26/29 anonim ***** válasza:
Azota sajnos a hozzaszolo nem reagalt..
2014. jan. 26. 12:42
 27/29 anonim ***** válasza:
Ha párom anyukájánál vagyunk, senkinek esélye nincs mosogatni, mert mire belekezdünk a másodikba a leveses edények már a szárítón vannak, mire megiszod az ebéd utáni szörpödet, a főételes tányérok is tiszták :D Nálunk itthon mosogatógép van, és azt én szeretem bepakolni, szóval én nem örülnék, ha valaki mosogatni kezdene (nincs is szárítónk), vagy pakolni a gépbe (ki kéne pakolnom és újra be, mert én ismerem a legjobban, hogy férnek be jól a cuccok).
2014. jan. 26. 13:10
 28/29 anonim ***** válasza:
Nalunk forditott a helyzet. Anyosom eljon, es elkezd mosogatni, amikor lerakja a gyereket...hiaba mondjuk neki, hogy majd a gep elmossa, ha megtelik.
2014. jan. 27. 08:17
 29/29 anonim ***** válasza:

Én jegyesség, 6 év és 1,5 év együtt lakás után (külön, a párommal) sem mosogathatok és sem semmi más házimunkát nem végezhetek, mert anyósom agybajt kap egyből...nemkell, tényleg, igazán, hagyd stb. Az is igaz a sógornőm se fárasztja magát, miért pont én mosogassak? :P

Ennek ellenére mindig felajánlom.

Olyankor mosogattam, mikor nem volt otthon...

23-L

2014. jan. 28. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!