Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szülők! Ti, hogy viselitek ha...

Szülők! Ti, hogy viselitek ha a fiatoknak a jelenlegi barátnője ebéd, vacsora után neki áll magátol elmosogatni?

Figyelt kérdés
2014. jan. 25. 14:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
88%

Hogy viselem?

Nem vagyok ilyen helyzetben, de elmagyaráznám a kislánynak, hogy nagyon kedves, de érezze csak otthon magát, ne fáradjon :) Nem bírnám nézni, hogy vendég dolgozzon.

Egyébként is mosogatógép van.

2014. jan. 25. 14:31
 12/29 anonim ***** válasza:
85%

Nálunk ebből nem volt gond, örültek neki.. mióta elváltak Apósom különösen. Úgy érzem el is várja, ha ott vagyok... Nekem ez nem jelent problémát, anno anyukám is besegített mindkét nagyszülőnek. Családban szerintem ez természetes, rossz nézni, ha csak egy ember dolgozik.

Én a főzésben is szoktam segíteni, volt többször, hogy meg is főztem. Ennek is mindig örültek, különösen Anyós, mert ő nem szeret. Bár neki is meg voltak/vannak közben a rigolyái.

2014. jan. 25. 14:37
 13/29 anonim ***** válasza:
Nálam vendég nem mosogathat.
2014. jan. 25. 14:56
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha orulsz neki, koszond meg es mondd el, milyen kedves. Addig te csinalsz egy kavet neki.

Ha nem orulsz neki, koszond meg es mondd neki, hogy ne faradjon, ez a te dolgod.

Masreszrol, szerintem ez egy kedves gesztus, sok hulye lany van, aki meg sem mozdul.

2014. jan. 25. 14:58
 15/29 anonim ***** válasza:
65%

# 13/14

Nálunk meg a fiam barátnője nem vendég, hanem már valamennyire családtag.

2014. jan. 25. 14:59
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
A "fiatok jelenlegi barátnője" nekem nem arra utal, hogy régi "családtag". Egyébként én a közeli családtagjaimat is szeretem vendégül látni.
2014. jan. 25. 15:05
 17/29 anonim ***** válasza:
71%
Valoszinuleg igy tisztelt meg teged, hogy ebedet foztel es kedves voltal vele. Udvarias probalt lenni. Ezek szerint nem ertekelted.
2014. jan. 25. 15:45
 18/29 anonim ***** válasza:
91%
Ha a fiú meg elmosogat, amikor a lányéknál ebédelnek, akkor tökély.
2014. jan. 25. 15:51
 19/29 anonim ***** válasza:
90%
Nahát, nem tudtam, hogy ez ilyen bonyolult és kényes szitu... Én tök természetesen elmosom a saját tányéromat, ha eszembe jut. Engedélyt sose kértem, fel se merült, hogy kellene. A párom anyja amúgy jó fej, nem várja el a mosogatást, sokszor mondja is, hogy megoldja ő lazán, de azért értékeli :) Mivel én a mosogatást munkának tekintem, főleg más után, számomra elég természetes, hogy a sajátomat megoldom - ha már olykor helyettem mos, átszabja a nadrágjaimat és remek ruhákat szerez nekem ésatöbbi. Sose tudom viszonozni azt a sok jót, amit értem tesz, legalább mosogassak néha. Amikor nem volt jól, akkor többet is mosogattam. Krumplit pucolni, karácsonykor edényt törölgetni viszont lazán befog :) Igaz, én már tizensok éve a fiával vagyok. Amikor még frissebb volt a kapcsolat, akkor simán csak odaköltöztem pár hónapra, mert épp nem volt hol laknom... Ugyanúgy családtagnak voltam tekintve, mint most. Nekem és a párom anyjának ez a természetes, másoknak más.
2014. jan. 25. 16:02
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus fius anyuka :) ha mosogat, az a baj, ha nem akkor meg az a baj :)
2014. jan. 25. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!