Szülők! Ti, hogy viselitek ha a fiatoknak a jelenlegi barátnője ebéd, vacsora után neki áll magátol elmosogatni?
Hogy viselem?
Nem vagyok ilyen helyzetben, de elmagyaráznám a kislánynak, hogy nagyon kedves, de érezze csak otthon magát, ne fáradjon :) Nem bírnám nézni, hogy vendég dolgozzon.
Egyébként is mosogatógép van.
Nálunk ebből nem volt gond, örültek neki.. mióta elváltak Apósom különösen. Úgy érzem el is várja, ha ott vagyok... Nekem ez nem jelent problémát, anno anyukám is besegített mindkét nagyszülőnek. Családban szerintem ez természetes, rossz nézni, ha csak egy ember dolgozik.
Én a főzésben is szoktam segíteni, volt többször, hogy meg is főztem. Ennek is mindig örültek, különösen Anyós, mert ő nem szeret. Bár neki is meg voltak/vannak közben a rigolyái.
Ha orulsz neki, koszond meg es mondd el, milyen kedves. Addig te csinalsz egy kavet neki.
Ha nem orulsz neki, koszond meg es mondd neki, hogy ne faradjon, ez a te dolgod.
Masreszrol, szerintem ez egy kedves gesztus, sok hulye lany van, aki meg sem mozdul.
# 13/14
Nálunk meg a fiam barátnője nem vendég, hanem már valamennyire családtag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!