Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyi idő után adnál ultimátu...

Mennyi idő után adnál ultimátumot az egyetemen frissen végzett, nem dolgozó, otthon számítógépező, jövedelem nélküli harmincas fiadnak, aki még csak mosogatni sem hajlandó?

Figyelt kérdés
2015. szept. 22. 09:45
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
96%
A kérdező fiát,meg az alatta felsorolt 30 éven felüli fiukat, fogjátok kézen és irány a pszichiátria, mert hogy ha valaki ennyi idősen még azért se mászik ki az ágyból,hogy elkapjon egy csajt és éljen,akkor azt kezelni kell. Mielőtt még valaki lepontozna, benne vagyok a szituban mint anya.
2016. febr. 7. 08:45
 32/38 anonim ***** válasza:
53%

Azért kívülállóként nem biztos,hogy minden részletet látsz.

Habár én még nem vagyok 30,de hasonló helyzetben vagyok.

Nem feltétlen önszántamból.Több mentális betegségem is van,ami miatt nem tudok hosszú távon elhagyni a lakást.

Az egyetemet is nagyon nehezen jártam ki,és tönkre is mentem idegileg.

És voltak már olyan rokonok,akik zaklatták a szüleimet és próbáltak kíváncsiskodni,hogy mi a helyzet.

Amíg nem ismersz minden részletet,nem tudhatod mi a helyzet pontosan.

Én rendesen ellátom a háztartás egyébként.De ez az állapot belülről sokkal rosszabb,és nem irigylésreméltó,mint ahogy sokan hiszik.

2016. febr. 7. 19:09
 33/38 anonim ***** válasza:
77%

Amúgy ismerek olyan esetet is,ahol az illető már 30 felett van,és valami nagyon elromlott nála.

Az apja alkoholista volt.Már meghalt.

Az anyja pedig a mai napig kikészíti neki a ruhát,képregényt olvas,stb.

Szerintem valahol megrekedt a gyerekkorban.

Valami trauma érhette.Olyan,mint egy gyerek,felnőtt testében.

2016. febr. 7. 19:20
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem adnék neki ultimátumot, hanem azonnal kidobnám. A fecskemama is kidobja a fészekből a felnőtt fiókáját.

Egyébként a te nevelési hibád, Kérdező, az, hogy a fiad elmosogatni sem hajlandó. Mindent megcsináltál helyette, amíg kicsi volt, most pedig a fejedre nőtt.

2016. febr. 7. 19:55
 35/38 A kérdező kommentje:
Ismétlem, szerencsére nem a saját fiam, de közeli rokon vagyok az egyik szülő révén. Nem beteg a srác, csak... otthon ragadt.
2016. febr. 7. 21:05
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

nem ő van így egyedül.

tele velük az összes társkereső, aki anyuka mellől akar nőhöz menni..de még egy jogsit se tud a java felmutatni..

2016. febr. 7. 21:43
 37/38 anonim ***** válasza:
5%
Istenem, egyeseknek meg tavalyi kerdesekre is van idejuk valaszolgatni, es meg ok akarjak leoltani a 30 evest aki otthon ragadt. Bagoly a verebnek!
2016. febr. 7. 23:26
 38/38 anonim ***** válasza:
otthon van még a srác?
2017. ápr. 23. 09:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!