Mennyi idő után adnál ultimátumot az egyetemen frissen végzett, nem dolgozó, otthon számítógépező, jövedelem nélküli harmincas fiadnak, aki még csak mosogatni sem hajlandó?
Azért kívülállóként nem biztos,hogy minden részletet látsz.
Habár én még nem vagyok 30,de hasonló helyzetben vagyok.
Nem feltétlen önszántamból.Több mentális betegségem is van,ami miatt nem tudok hosszú távon elhagyni a lakást.
Az egyetemet is nagyon nehezen jártam ki,és tönkre is mentem idegileg.
És voltak már olyan rokonok,akik zaklatták a szüleimet és próbáltak kíváncsiskodni,hogy mi a helyzet.
Amíg nem ismersz minden részletet,nem tudhatod mi a helyzet pontosan.
Én rendesen ellátom a háztartás egyébként.De ez az állapot belülről sokkal rosszabb,és nem irigylésreméltó,mint ahogy sokan hiszik.
Amúgy ismerek olyan esetet is,ahol az illető már 30 felett van,és valami nagyon elromlott nála.
Az apja alkoholista volt.Már meghalt.
Az anyja pedig a mai napig kikészíti neki a ruhát,képregényt olvas,stb.
Szerintem valahol megrekedt a gyerekkorban.
Valami trauma érhette.Olyan,mint egy gyerek,felnőtt testében.
Nem adnék neki ultimátumot, hanem azonnal kidobnám. A fecskemama is kidobja a fészekből a felnőtt fiókáját.
Egyébként a te nevelési hibád, Kérdező, az, hogy a fiad elmosogatni sem hajlandó. Mindent megcsináltál helyette, amíg kicsi volt, most pedig a fejedre nőtt.
nem ő van így egyedül.
tele velük az összes társkereső, aki anyuka mellől akar nőhöz menni..de még egy jogsit se tud a java felmutatni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!