Mennyi idő után adnál ultimátumot az egyetemen frissen végzett, nem dolgozó, otthon számítógépező, jövedelem nélküli harmincas fiadnak, aki még csak mosogatni sem hajlandó?
12évig járt egyetemre?
az meg hogy házimunkába nem veszi ki a részét, na azt 10-15éve kellett volna már bevonni.
na az mar kesz rohej hogy csajt is az apja szerezzen...
itr mar keso az ultimatumhoz, meg ma megszuntetni a tamogatasat hadd vegye eszre magat.
Ezek szerint a szülők nem tesznek semmit. Hiába adunk neked tanácsot.
Én minden anyagi támogatást megvonnék tőle. Nem takarítanám a szobáját, nem mosnám a ruháit. Nem fizetném neki a netet.
Undorító, hogy egy felnőtt férfi ilyen.
Az exem 38 évesen azért tartatta el magát a szüleivel mert szegény nem talál munkát történelem szakosként. Én küldözgettem az önéletrajzát, amit én csináltam neki. A szülei szerint ez a normális, a férfit ki kell szolgálni. A hetven éves anyja hordta be a fát stb. én segítettem végül neki ő meg a nappaliban nézte a meccset. Nagy nehezen felvették egy levéltárba, ott az anyja addig könyörgött neki, amíg el nem intézte, hogy csak napi hat órában dolgozzon. Autóval járt mindenfelé, a fizetése nem volt elég a kocsi fenntartására. Nem tudom, hol rontották el, de nekem egy idő után elegem lett, a végső pont az volt, amikor fürdés után az anyja egy törölközővel várta, hogy megtörölje, illetve kikészítette neki a ruháit reggelre, este a pizsamáját stb.
A kérdésedre a válasz, ha akarsz magadnak unokát stb. akkor semennyi ultimátumot se adj neki.
Mit végzett? Van ismerősöm aki piacképes szakot végzett, diplomázás után adott magának egy kis pihenőt utána azonnal felvették.
Na de ha nem piacképes a diplomája akkor nem fogják rögtön felvenni, szóval nekiállhat jelentkezgetni, lehet aktív munkakereséssel se fog egy ideig találni semmit.
Az meg hogy mosogatni se hajlandó... akkor ne kapjon kaját sem, szépen elmegy boltba, megtanul főzni és ha már a bevásárlásra való pénzt nem keresi meg, legalább magát a bevásárlást intézze.
Ha ilyen láma ember marad akkor egy életre anyuék nyakán lesz, hisz kevés nő hajlandó egy lusta férfit kiszolgálni, egyedül meg biztos nem költözne ki a tutiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!