Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hallgassak anyára vagy tegyem,...

Hallgassak anyára vagy tegyem, amit gondolok?

Figyelt kérdés

Barátom talált munkát BPn. Költözni akarok vele és én is ott akarok munkát keresni.

Anya szerint maradjak itthon. Nem enged el a bevándorlók miatt. Meg ugy alapból sem. Azt mondja maradjak itthon közmunkaprogramon.

Szerintetek mit tegyek? Vesszek össze anyával és költözzek fel vagy vesszek össze barátommal és maradjak?

20/L

2015. szept. 3. 15:28
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
6%

Úristen, csak én érzem úgy, hogy néhány ember ennyire "szülőellenes"?

Oké, természetes, hogy a gyereknek el kell mennie X idő után a szülőktől, meg az ember ilyen fiatalon nem az anyjával akar élni, hanem inkább a társával (ha van), de azért az sem biztos, hogy ez a kapcsolat örökké tart és akkor majd jó lesz anyuci meg apuci?

Ezzel azt akarom mondani, hogy (legjobb esetben, nem minden esetben) a szülőknek köszönhetjük, hogy "idáig" eljutottunk és amikor minden happy, akkor néhány úgy gondoja, hogy a szülő akkor mehet a kukába?

Legalábbis én így vettem le néhány kommentből.

2015. szept. 3. 15:58
 12/28 anonim válasza:
14%
Aki lepontozott, annak üzenem: sajnálom, hogy nem voltak rendes szülei. Ettől még élhet egészséges felnőtt életet.
2015. szept. 3. 16:05
 13/28 anonim ***** válasza:
42%
Azért pontoztatok le, mert megkérdeztem, hogy a kérdezőnek van-e rendes végzettsége? Hát, elég érdekes.
2015. szept. 3. 16:07
 14/28 anonim ***** válasza:
75%

Én ugyan nem pontoztalak, de a kérdésednek mi köze a kérdéshez?

Kérdező: tedd, ami neked jó.

2015. szept. 3. 16:10
 15/28 anonim válasza:
24%
Az anyukád szeret és azt szeretné h neked jó legyen,de szerintem tegyed amit gondolsz. anyukád meg fog bocsájtani neked.
2015. szept. 3. 16:10
 16/28 anonim ***** válasza:
31%
Hogy mi köze a kérdéshez? Nem egyértelmű? A kérdező Pesten akar munkát keresni. Nem mindegy, hogy van-e valamilyen végzettsége, vagy csak nyolc általánossal indul neki. Nyolc általánossal nem érdemes nekiindulni, mert jó eséllyel csak a pasija nyakán fog élősködni. Míg valami jó végzettséggel találhat normális munkát.
2015. szept. 3. 16:13
 17/28 anonim ***** válasza:
45%
talán az a köze a kérdéshez, hogy semmi végzettséggel hogy akar Pestre költözni? Azt akarja hogy a szülei támogassák, vagy a barátja tartsa-e el. Könnyebb tanácsot adni, ha tudjuk mik a lehetőségek. Mert pl ha hiányszakmája van, vagy olyan ami keresett, és hamar talál vele állást akkor menjen nyugodtan. De ha nem, akkor nyomorogni, vagy eltartatni magát ne menjen, inkább tanuljon otthon még valamit és utána vágjon bele. Nem rossz szándékból kérdeztük a végzettséget, csak úgy könnyebb érdemben tanácsot adni.
2015. szept. 3. 16:14
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kezd el munkát keresni, otthonról!

Ha van konkrét ajánlatod, akkor viszont költözz, hogy ne a semmire menj fel.

2015. szept. 3. 16:14
 19/28 A kérdező kommentje:
Erettsegizett vagyok. Ecdl vizsgaval. Nemi penztari tapasztalattal. Talaltam munkat. Nem is egyet. Csak eppen szemelyesen kene menni. Baratomnak sincs sokkal tobb vegzettsege. De o is talalt egy jol fizeto helyet. Szuloktol nem varok semmit. En akarom anyat segiteni. Tudom a helyzetunket. Nem is birnam ki, hogy ne kuldjek neki haza.
2015. szept. 3. 17:10
 20/28 A kérdező kommentje:
En senkit nem pontoztam, de en sem ertem miert lett par valasz ennyire lehuzva.. :/
2015. szept. 3. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!