Hallgassak anyára vagy tegyem, amit gondolok?
Barátom talált munkát BPn. Költözni akarok vele és én is ott akarok munkát keresni.
Anya szerint maradjak itthon. Nem enged el a bevándorlók miatt. Meg ugy alapból sem. Azt mondja maradjak itthon közmunkaprogramon.
Szerintetek mit tegyek? Vesszek össze anyával és költözzek fel vagy vesszek össze barátommal és maradjak?
20/L
Úristen, csak én érzem úgy, hogy néhány ember ennyire "szülőellenes"?
Oké, természetes, hogy a gyereknek el kell mennie X idő után a szülőktől, meg az ember ilyen fiatalon nem az anyjával akar élni, hanem inkább a társával (ha van), de azért az sem biztos, hogy ez a kapcsolat örökké tart és akkor majd jó lesz anyuci meg apuci?
Ezzel azt akarom mondani, hogy (legjobb esetben, nem minden esetben) a szülőknek köszönhetjük, hogy "idáig" eljutottunk és amikor minden happy, akkor néhány úgy gondoja, hogy a szülő akkor mehet a kukába?
Legalábbis én így vettem le néhány kommentből.
Én ugyan nem pontoztalak, de a kérdésednek mi köze a kérdéshez?
Kérdező: tedd, ami neked jó.
Szerintem kezd el munkát keresni, otthonról!
Ha van konkrét ajánlatod, akkor viszont költözz, hogy ne a semmire menj fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!