A szívemre vagy az eszemre hallgassak?
Egyszerűen nem bírom tovább! A pénzügyi gondok és a szüleim kinyírják a lelkem. Megint eljutottunk oda, hogy rám támaszkodnak és azt akarják, hogy én a gyerekük oldjam meg a pénzügyi problémáikat.
Nagyon hosszú történet ez, nem lenne elég tőmondatokban leírni a teljes történetet, így ha valaki meghallgatha és kívülállóként segíteni tudna rajtam, akkor azt nagyon megköszönném és nagyon hálás lennék. Szükségem lenne mások véleményére és meglátásaira, hogy ők hogyan cselekednének.
Szia,most sajnos dolgom van,de este felé válaszolok,ha gondolod írj:)
27F
Szia.
Pszichológusnak tanulok, elég sok embernek segítettem már.
Írj egy üzenetet és segítek.
Köszönöm szépen a válaszokat és a privát üzeneteket! Az első három személynek írtam, velük megtudom beszélni a problémám. A többieknek is köszönöm!
Minden jót mindenkinek!
Ha PÉNZügyi gondok is vannak, akkor mindenképpen az ESZEDre hallgass. A szeretet nem fog egyetlen lejárt csekket, vagy hitelt sem befizetni.
Más szemszögből nézve a dolgot, vajon mennyire szeretnek téged a szüleid, hogy az anyagi gondjaikat rád akarják lőcsölni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!