Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hallgassak anyára vagy tegyem,...

Hallgassak anyára vagy tegyem, amit gondolok?

Figyelt kérdés

Barátom talált munkát BPn. Költözni akarok vele és én is ott akarok munkát keresni.

Anya szerint maradjak itthon. Nem enged el a bevándorlók miatt. Meg ugy alapból sem. Azt mondja maradjak itthon közmunkaprogramon.

Szerintetek mit tegyek? Vesszek össze anyával és költözzek fel vagy vesszek össze barátommal és maradjak?

20/L

2015. szept. 3. 15:28
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
97%
Tedd, amit gondolsz.
2015. szept. 3. 15:29
 2/28 anonim ***** válasza:
98%
Felnőtt nő vagy, mi itt a kérdés? A barátoddal akarod leélni az életed, vagy az anyáddal?
2015. szept. 3. 15:32
 3/28 A kérdező kommentje:
Nyilván a barátommal tervezem az életemet. De nagyon szeretem anyukámat és így is nehéz lenne nélküle. Haraggal meg pláne rossz lenne elmenni. Mindehogy vesztes vagyok ebben a csatában.
2015. szept. 3. 15:35
 4/28 anonim ***** válasza:
65%
Ugyan, anyád csak egy úrhatnám, önző kis senki, aki megpróbál magához láncolni. Lépj le gyorsan.
2015. szept. 3. 15:38
 5/28 anonim ***** válasza:
84%

Ha azt akarod, hogy felnőttként kezeljen a világ, úgyis kell viselkedned. Te a gyerek szerepét viseled, de miért?

Nem kell anyukáddal veszekedni, tényeket kell vele közölni: "anya, ekkor meg ekkor elköltözöm, mert szeretem Józsit, vele akarom leélni az életem, és Pesten vannak terveink meg lehetőségeink. Gondolom, te sem a közmunkát képzeled el nekem életcélként."

Ennyi. Biztos, hogy lesz próbálkozása arra, hogy lebeszéljen, a ragaszkodó anyák ilyenek. De ha békésen, ugyanakkor határozottan követed a terveidet, akkor be fogja látni, hogy felnőttél, és kénytelen lesz elfogadni.

Ha most behódolsz az akaratának, ezt fogod csinálni egész életedben. Te tudod, de elég szar lesz anyád mellett, közmunkán megöregedni.

2015. szept. 3. 15:40
 6/28 anonim ***** válasza:
97%

Azt tedd amiről úgy gondolod, hogy évek múlva sem bánod meg.

A menekültek miatt meg max. a Keleti felszínét kell kerülni.

2015. szept. 3. 15:42
 7/28 anonim ***** válasza:
83%
Én a helyedben mennék. Legalábbis nekem fontosabb lenne barátom.
2015. szept. 3. 15:43
 8/28 anonim ***** válasza:
55%
attól függ, milyen végzettséged van, tudnál-e munkát találni. Mert pesten azért drágább az élet is.
2015. szept. 3. 15:50
 9/28 anonim ***** válasza:
90%
Le kell szakadnod anyuciról minél előbb, mert ebből kemény érzelmi zsarolás lesz. Ott kezdődik, hogy tiltani akar valamitől egy felnőtt nőt. Ha emiatt balhét csap akkor egészségére, idegeskedjen magában te pedig éld az életed.
2015. szept. 3. 15:51
 10/28 anonim ***** válasza:
54%
Van valamilyen végzettséged, amivel van esélyed munkát találni? Meg fogtok tudni élni a barátoddal?
2015. szept. 3. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!