Hallgassak anyára vagy tegyem, amit gondolok?
Barátom talált munkát BPn. Költözni akarok vele és én is ott akarok munkát keresni.
Anya szerint maradjak itthon. Nem enged el a bevándorlók miatt. Meg ugy alapból sem. Azt mondja maradjak itthon közmunkaprogramon.
Szerintetek mit tegyek? Vesszek össze anyával és költözzek fel vagy vesszek össze barátommal és maradjak?
20/L
Ha azt akarod, hogy felnőttként kezeljen a világ, úgyis kell viselkedned. Te a gyerek szerepét viseled, de miért?
Nem kell anyukáddal veszekedni, tényeket kell vele közölni: "anya, ekkor meg ekkor elköltözöm, mert szeretem Józsit, vele akarom leélni az életem, és Pesten vannak terveink meg lehetőségeink. Gondolom, te sem a közmunkát képzeled el nekem életcélként."
Ennyi. Biztos, hogy lesz próbálkozása arra, hogy lebeszéljen, a ragaszkodó anyák ilyenek. De ha békésen, ugyanakkor határozottan követed a terveidet, akkor be fogja látni, hogy felnőttél, és kénytelen lesz elfogadni.
Ha most behódolsz az akaratának, ezt fogod csinálni egész életedben. Te tudod, de elég szar lesz anyád mellett, közmunkán megöregedni.
Azt tedd amiről úgy gondolod, hogy évek múlva sem bánod meg.
A menekültek miatt meg max. a Keleti felszínét kell kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!