Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most mit csináljak? Kidobtak...

Most mit csináljak? Kidobtak otthonról, mert idősebb a pasi.

Figyelt kérdés

Gondolom sejtitek, hogy nem egy-két évvel...

17 éves vagyok a párom/pasim/barátom/hívjuk ahogy akarjuk, pedig 28. Lendüljünk túl a dolgon, hogy kihasznál, átver, csak meg akar fektetni, volt négy hónapom felmérni a helyzetet, nincs így. Igen, négy hónapja vagyunk együtt, már a találkozásunk is olyan volt, hogy azonnal tudtam, mi összetartozunk. (nyáltenger, közhely, bocsi, de tényleg így van) Baromi jól elvagyunk, teljesen önmagam és boldog vagyok vele. Viszont -lehet hogy hiba volt, de- a szüleim elől elhallgattam ezt az egészet, csak a nagymamámnak mondtam el a családból. (akinek mindent elmondok, ő a legfőbb bizalmasom :D) Egyszerűen nem találtam rá alkalmat, és módot, hogy ezt beadagoljam nekik, mert borítékolva lett volna a reakciójuk.

Viszont történt a hétvégén, hogy az egyik """barátnőmmel""" csúnyán összevesztem, ő pedig ezt úgy "bosszulta" meg, hogy elment édesanyám munkahelyére tegnap, és az orra alá dugta az Instagram profilomat. Ja, azon van "pár" kép a barátomról/barátommal, stb. Ezen kívül pedig kitálalt mindenről, a megismerkedésünkről, a barátom egész lényéről, sőt még az első szexről is. (ez a lány volt 3 éves korom óta a legjobb barátnőm, így neki mindig mindent elmondtam, amúgy kedves lány..)

Nem kell mondanom, hazaért anya és kiborult a bili. Nem kezdem el sorolni a szitkozódásokat, elég annyi, hogy kb 30 perc hajleüvöltés után édesapám kirángatta a bőröndömet, beledobálta a ruhásszekrényem tartalmát, majd az egészet kivágta az ajtó elé, azzal az ultimátummal, hogy "Majd ha elfelejtem azt a tetvet (a barátomat, édesapám szavaival élve), akkor hazajöhetek. Egyszóval kidobtak.

NEM fogok szakítani, ennél többet jelent a kapcsolatom, viszont ez így nem állapot. Mit tehetnék, hogy elfogadják/megértsék/eltűrjék, akármi, csak ne legyen ez?

2015. aug. 31. 00:54
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
35%

Azért én meghallgatnám a szülők véleményét is, mert csak úgy puszira, hogy ártatlan szemeket mereszt, hogy ő pedig szerelmes kidobni nem fogják. Ki tudja mi hangzott el ott a lány részéről is. A szülők meg nyilván tudják, hogy 1. nem megy sehova, mert a pasihoz úgy se tud, mert arra már nem kell neki 2. megy a mamához, ott meg nincs rossz helyen

Egyesek a válaszolók közül olyan gyökerek, hogy menjen a rendőrségre már éjjel, hogy legyen neki hol aludni. Nem tűnt fel, hogy a nagyanyjánál van? A saját családjában maradt, csak valamivel odébb, nem az utcán csövezik, nem egy valódi kidobás ez.

2015. aug. 31. 12:42
 42/49 anonim ***** válasza:
78%
A szülők nézőpontját azért nagyban befolyásolja a sértett barátnő által előadott verzió. Hogy ez mennyiben egyezik meg a teljes valósággal, vagy dühében mennyire színezte ki a sztorit, azt nem tudjuk. De nyilván elég durva lehetett a beszámoló, ha a kérdező repült otthonról.
2015. aug. 31. 12:46
 43/49 anonim ***** válasza:
77%

"Egyesek a válaszolók közül olyan gyökerek, hogy menjen a rendőrségre már éjjel, hogy legyen neki hol aludni." -szerintem ez egyáltalán nem lett volna rossz tipp - aznap este.

Ugyanis a rendőrök simán hazavitték volna a saját bejelentett lakcímére - függetlenül a korától - és apukának elmagyarázásra került volna, hogy mi merre hány méter... ha a Kérdezőnek mázlija van, és apuka a rendőrök elött is előadja magát, még egy pár napos ideiglenes távoltartást is el lehetett volna érni, amikor is apuka cuccolhat a saját táskájába...:)

És nem, ennél a kérdésnél nem látook olyan okot, amiért érdekelne a szülők előadása, ugyanis semmiképp sincs igazuk, a lányul párkapcsolatába nincs joguk beleszólni, a lányukat nincs joguk a bejelentett lakásából kirakni... ennyi.

2015. aug. 31. 13:42
 44/49 anonim ***** válasza:
8%
Jól tették
2015. aug. 31. 13:44
 45/49 anonim ***** válasza:
7%
43 gondolom egy tizenéves vagy, aki amerikai filmeken nőtt fel.
2015. aug. 31. 13:54
 46/49 anonim ***** válasza:
80%
#45, ne nyiss jósdát, mert éhen halsz:)))
2015. aug. 31. 14:07
 47/49 anonim ***** válasza:
7%
Persze, egyből jelentsük fel a saját szüleinket, igazatok van. Az ilyen kommentelő hány éves? vagy mit gondol? Melyik elvetemült barom állat lenne képes feljelenteni a saját szüleit azok után hogy 17-18 évig a kaját adták a szájába? Nevetséges.. Ne vicceljünk már ilyenekkel mert a végén úgy jár az illető aki ilyet mond, hogy őt is feljelenti a saját gyereke.
2015. aug. 31. 20:53
 48/49 anonim ***** válasza:
79%

"Az ilyen kommentelő hány éves? " - Szerinted?:))

"Melyik elvetemült barom állat lenne képes feljelenteni a saját szüleit azok után hogy 17-18 évig a kaját adták a szájába?...a végén úgy jár az illető aki ilyet mond, hogy őt is feljelenti a saját gyereke." - tudod mit mondok? Ha én egyszer akkora patkány leszek, hogy az "amíg az én kenyeremet eszed, addig..." ótvar dumával jövök, akkor tegye... sőt, üssön agyon...:))

(illetve valójában "lettem volna", mert már családos a gyerek is... ne hogy azt hidd már öcsisajt, hogy attól, mert az ember túllép a 20-on, okvetlen a fejére gyógyul az ótvar rendpárti-tekintélyelvű vaskalap... valójában van, aki már 20 évesen is menthetetlen ettől a szörnyűségtől, más meg ötvenen-évesen is max elborzad tőlük... vagy épp röhög rajtuk.

2015. szept. 1. 01:14
 49/49 anonim ***** válasza:
84%

47: Te miért vagy elájulva a Téged bántalmazóktól?

Ha hirtelen az utcán kéne aludnod 17 évesen, mit tennél? Kihez fordulnál segítségért? Mért várod el egy bűncselekmény áldozatától, hogy elnéző és nagylelkű legyen azzal, aki olyan helyzetbe hozta, aminek a megoldásához se eszköze, se képessége? 17 évesen fogja be a száját és aludjon az utcán, pisiljen a kapualjban, és maradjon éhen, szomjan? Vagy mégis még miféle emberfeletti képességekkel kell még rendelkeznie és tovább élnie, és még falazni is annak, aki ezt tette vele?

Miféle lila köd van a te fejedben?

2015. szept. 1. 10:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!