Most mit csináljak? Kidobtak otthonról, mert idősebb a pasi.
Gondolom sejtitek, hogy nem egy-két évvel...
17 éves vagyok a párom/pasim/barátom/hívjuk ahogy akarjuk, pedig 28. Lendüljünk túl a dolgon, hogy kihasznál, átver, csak meg akar fektetni, volt négy hónapom felmérni a helyzetet, nincs így. Igen, négy hónapja vagyunk együtt, már a találkozásunk is olyan volt, hogy azonnal tudtam, mi összetartozunk. (nyáltenger, közhely, bocsi, de tényleg így van) Baromi jól elvagyunk, teljesen önmagam és boldog vagyok vele. Viszont -lehet hogy hiba volt, de- a szüleim elől elhallgattam ezt az egészet, csak a nagymamámnak mondtam el a családból. (akinek mindent elmondok, ő a legfőbb bizalmasom :D) Egyszerűen nem találtam rá alkalmat, és módot, hogy ezt beadagoljam nekik, mert borítékolva lett volna a reakciójuk.
Viszont történt a hétvégén, hogy az egyik """barátnőmmel""" csúnyán összevesztem, ő pedig ezt úgy "bosszulta" meg, hogy elment édesanyám munkahelyére tegnap, és az orra alá dugta az Instagram profilomat. Ja, azon van "pár" kép a barátomról/barátommal, stb. Ezen kívül pedig kitálalt mindenről, a megismerkedésünkről, a barátom egész lényéről, sőt még az első szexről is. (ez a lány volt 3 éves korom óta a legjobb barátnőm, így neki mindig mindent elmondtam, amúgy kedves lány..)
Nem kell mondanom, hazaért anya és kiborult a bili. Nem kezdem el sorolni a szitkozódásokat, elég annyi, hogy kb 30 perc hajleüvöltés után édesapám kirángatta a bőröndömet, beledobálta a ruhásszekrényem tartalmát, majd az egészet kivágta az ajtó elé, azzal az ultimátummal, hogy "Majd ha elfelejtem azt a tetvet (a barátomat, édesapám szavaival élve), akkor hazajöhetek. Egyszóval kidobtak.
NEM fogok szakítani, ennél többet jelent a kapcsolatom, viszont ez így nem állapot. Mit tehetnék, hogy elfogadják/megértsék/eltűrjék, akármi, csak ne legyen ez?
Azért elég ritka hogy egy ekkora korkülönbséggel hosszú távon működjön egy kapcsolat. 4 hónap az semmi, majd ha eltűnik a rózsaszín köd akkor jönnek a problémák is, rengeteg ilyet láttam a környezetemben. Olyat is hogy ilyen miatt romlott meg a kapcsolat a lánynak a családdal, a pasi 1 év után összejött egy 25 éves lánnyal, a csaj meg nézett mint hal a szatyorban hogy emiatt tönkrevágta a családi kapcsolatait.
Családod csak 1 van, pasid meg 17 évesen még lesz egy raklap.
"Családod csak 1 van, pasid meg 17 évesen még lesz egy raklap." - vagy igen, vagy nem... de az mindenesetre tény, hogy az embert a szüleivel a sors áldja - vagy épp veri, mint a Kérdezőt - a párját meg önmaga választja.
Egyébként amikor összejöttünk a párommal 17/33 voltunk, és együtt vagyunk 18 éve... erről ennyit.
"és úgy tűnik, sajnos senki sem volta helyszínen, aki a hisztériázó apukára egy vödör hideg vizet borított volna, hogy kapjon már az eszéhez."
Tegye fel a kezét az a férfi/apuka aki tapsolna örömében mikor a lányáról kiderül hogy titokban szexuális életet él egy nála több mint 10 évvel idősebb férfivel. Mert ez a korkülönbség nem is lenne nagy 30 év felett pl, de ne mondjuk már hogy 16-17 éves kislányoknál tök rendben van.
"édesapám kirángatta a bőröndömet, beledobálta a ruhásszekrényem tartalmát, majd az egészet kivágta az ajtó elé, azzal az ultimátummal, hogy "Majd ha elfelejtem azt a tetvet (a barátomat, édesapám szavaival élve), akkor hazajöhetek. Egyszóval kidobtak. "
Menj el a rendőrségre, mert ez bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!