Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 24 évvel idősebb nálam. Mit...

24 évvel idősebb nálam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jó régen megismerkedtem egy pasival, aki 24 évvel idősebb nálam. Ő 42 én 18. Ne ítéljetek el, először csak laza kapcsolati szinten... de ez mostanra komolyodott. Teljesen függünk egymástól, naponta több órát beszélünk telefonon stb. Tervezgeti, hogy elválik a feleségétől, mert hogy nagyon megromlott a házassága és össze akar velem költözni. Szerintetek ezzel így mi lesz? A nagymamámnak 20 évvel volt idősebb a férje.

Segítsetek.

18/L

2014. aug. 9. 23:01
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
82%
Nős pasival dugsz? Jó nagy r. vagy, elválni úgyse fog, csak ígérget.
2014. aug. 9. 23:05
 2/40 anonim ***** válasza:
89%
Kicsilány én nős emberrel semmi kép sem kezdenék. Vagy ultimátumot adni,hogy vagy elválik vagy viszlát.
2014. aug. 9. 23:05
 3/40 anonim ***** válasza:
58%

Tyűha!!

Nekem 17 évvel idősebb a párom. 19 voltam, ő 36, amikor össze jöttünk.

Már váló félben voltak a feleségével, amikor elkezdtünk járni. Viszont így is nagyon sokan megköveztek, leqrváztak a városunkban.

Az hogy elhagyja a feleségét az ő döntése. Az kell hogy legyen. Utána, ha akar valamit akkor járjatok egy darabig, mielőtt össze költöznétek.

Ismerjétek meg egymás többi oldalát is. Van olyan oldalunk, amiről még mi magunk sem tudunk.

Ez a dolog nem lehetetlen, de nagyon meredek.

2014. aug. 9. 23:07
 4/40 anonim ***** válasza:
86%

pfff majd pont egy kislány ad neki ultimátumot- haha :DDD

egyébként neked mit kéne tenned? mármint miért is kéne bármit tenned? éld a világod, ahogyan eddig. ö ha akar, el fog válni, ha meg nem akar, akkor nem. marad minden, ahogyan volt. fog fel lazán, ne készülj még az esküvöre...(kötve hiszem, hogy el fog válni egy kislány miatt, ez igy neki tul kényelmes ahhoz..)

2014. aug. 9. 23:11
 5/40 anonim ***** válasza:
88%

Ha te most 30 lennél, semmi gond nem lenne, amíg rokkantkocsiba nem kerül.

De ha 18 évesen ilyen idős embered van, ott egy kis apa komlexus is befigyel. Emellett a fikcó meg jól kihasznál, ha elválik neked ahhoz semmi közöd nem lesz. Unja anyucit, téged meg jól kihasznál. Tudod! Kapuzárási pánik. olvass utána.

6/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm a harmadiknak, az elsőnek meg csak annyit, hogy amég nem tudod milyen ez, addig ne szólj le..

Nem nagyon van kontaktusa a feleségével satöbbi, csak papíron házasok.. ő inkább csak melózik, ha pedig van ideje velem beszél.

7/40 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz a nős pasikkal, a legtöbbnek esze ágában sincs elválni, csak a szex kell nekik. Persze ezért képesek bàrmilyen jól hangzó dumát előadni. Volt egy fősulis csoporttársam, ott is idősebb volt a pali 20 évvel, össze is jöttek sőt a feleség is tudott róluk, de még 8 év után sem volt hajlandó ténylegesen elválni (csak ígéret volt), ezért a csaj szakított vele.
2014. aug. 9. 23:13
 8/40 anonim ***** válasza:
100%

Kicsilany, a pasi etet teged.

Tipikus lanyeteto szoveg:

- rossz a hazassagom

- el fogok majd valni

Elarulom, hogy kb 99 %, hogy otthon jol elvan, es veled szorakozik neha. Meg akar fektetni, vagy mar megtette.

Mivel meg szinte gyerek vagy, naiv es tapasztalatlan az eletkorod fuggvenyebol adodoan, hallgass egy magamfajta soknyaras csatakancara :)

Es keress egy hozzad valo koru fiut inkabb.

2014. aug. 9. 23:14
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
2014. aug. 9. 23:16
 10/40 A kérdező kommentje:

1. a házassága tényleg rossz, nem egyszer hallom a telefonban, hogy a felesége üvölt vele.. stb.

2.Ő művész, fotós és rajztanár,operatőr, kicsit másképp áll hozzá a dolgokhoz, mint néhány másik pasi, ezt tudom, mert ti még nem beszéltetek vele.

3. a korkülönbség nem zavar, mert mindig tudjuk mire gondol a másik, ennek ellenére is

2014. aug. 9. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!