Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 24 évvel idősebb nálam. Mit...

24 évvel idősebb nálam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jó régen megismerkedtem egy pasival, aki 24 évvel idősebb nálam. Ő 42 én 18. Ne ítéljetek el, először csak laza kapcsolati szinten... de ez mostanra komolyodott. Teljesen függünk egymástól, naponta több órát beszélünk telefonon stb. Tervezgeti, hogy elválik a feleségétől, mert hogy nagyon megromlott a házassága és össze akar velem költözni. Szerintetek ezzel így mi lesz? A nagymamámnak 20 évvel volt idősebb a férje.

Segítsetek.

18/L

2014. aug. 9. 23:01
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
97%

Gondolom mennyire tetszik neked, hogy a pasidnak van háza, kocsija, egzisztenciája, elvisz kajálni. Te meg még 1 ft-ot nem kerestél meg életed során.

Vagy tévedek?

A szaros vacsorán és az öregedő kis testén kívülsemmit nem fogsz kapni ettől a kapcsolattól.

Csak: -megvetést az ismerőseidtől

-kiröhögnek benneteket a barátai, kollégái

-elfordulnak tőled a barátok

-a családod

- a tőled kicsivel fiatalabb gyermekei utálnak majd mint a sz....t

Légy nagyon boldog és kitartó, mert még egy pár évig etet majd. Te ezt érdemled!!!

2014. aug. 10. 01:16
 22/40 Septimius ***** válasza:
92%
Jaj Istenem, annyi ilyen kérdés volt már itt, hogy meg se lehetne számolni. Mintha mindegyik egy előre megírt koreográfia alapján zajlana: apakomplexusos kislány, de rossz a pasi házassága, ó majd elválik, nem szakítok vele! Jaj, de ő más mint a többi, ti ezt nem értitek stb... Minden egyes kérdésnél csak tépjük a szánkat, sose hallgat ránk senki, a kérdezők mindig mindent jobban tudnak, még ha 100-an mondják az ellenkezőjét. A kérdésre válaszolva: csinálj amit jónak látsz, dobj fel egy pénzérmét fej,-vagy írásra, ez a te életed, te viseled a következményeket is. Ha akarod, csinálod, amíg tudod, az majd úgyis csak utólag derül ki, hogy jó döntés volt-e vagy sem. Csak azt nem értem, milyen hosszú távú tervei(tek) lennének egymással, na mindegy.
2014. aug. 10. 01:53
 23/40 anonim válasza:
55%

Szerintem gyereket nem fog akarni tőled, ha már van neki. De nem kell izgulni, mert mire abban a korban leszel, hogy neked már nem lehet gyereked, addigra a pelenkázást viszont elkezdheted gyakorolni rajta. Feltéve, ha 10-15 év múlva nem cserél fiatalabbra.

Vagy, ha te nem cseréled fiatalabbra.

Laza kapcsolat persze, de ha nem lenne ez a 18-as korhatár, akkor már rég megtörtént volna.

Vagy már megtörtént rég.

Azt nem mondta, miért romlott meg a házassága? Túl nagy falat lett neki az asszony?

Gondolom valami olyasmi állhat a háttérben, hogy kell neki a friss "pipihusi".

Legyetek boldogok együtt mást úgysem tudok mondani. De, ha megmenthető lenne a házassága, akkor viszont nem kéne erőltetni sokáig a dolgot kettőtök között!

Ha hosszabb távra tervezel, akkor kb. 10 évnél ne legyen nagyobb a korkülönbség te és a partnered között.

Ha valamelyik tulajdonsága nem tetszik egy hozzád korban közelebb álló férfinak, akkor azt meg lehet neki mondani. Nem kell rögtön egy 24 évvel öregebbel kezdeni.

Hogy milyen egy idősebb férfi?

- Akaratosabb;

- Erősebben horkol;

- Légszomja van és liheg, mint egy kutya;

- Reggelente erősebb a szájszaga;

- Vastagabb a ceruzája, de a pénztárcája nem mindig az neki sem.

Csupa izgató tulajdonság. Ha. Ha. Ha.

2014. aug. 10. 07:56
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

Na na na, ez a "Hogy milyen egy idősebb férfi?" felsorolás azért elég erős.

- Akaratosabb - szerintem meg sokkal türelmesebb, nyugodtabb és kompromisszumképesebb is lehet, mert kevésbé munkál benne az az ifjú kori önmegvalósító törtetés, ami olykor meglehetősen egocentrikussá teszi a férfiakat. Egy idősebb pasi már megvalósította magát, pályán van, és már ismeri a törődés és figyelem értékét.

- Erősebben horkol - nettó baromság, a fiatalok és idősebbek közül is vannak horkolók meg nem horkolók. Viszont én azt tapasztaltam, hogy kisebb az alvásigényük, így nagyobb eséllyel vár reggeli az ágyban :)

- Légszomja van és liheg, mint egy kutya - hát ha van rajta 50 kiló súlyfelesleg, akkor nyilván, amúgy meg szintén baromság. Mitől lenne légszomja egy egészséges 40-50-esnek?

- Reggelente erősebb a szájszaga - honnan veszed ezeket, de komolyan???

- Vastagabb a ceruzája, de a pénztárcája nem mindig az neki sem - ez a mondat fordítva még ésszerű is lenne picikét, hiszen egy pasi egzisztenciája az évek előrehaladtával jobb eséllyel stabilabb, ám a cerkája nem lesz már nagyobb, mint 20 évesen volt, de inkább maradjunk annyiban, hogy sem az anyagi helyzetre, sem a péniszméretre nem lehet következtetni a kor alapján.

Amúgy a kérdező naiv butuska libuska, de azért nem kell megkövezni, majd felnő és belátja magától, hogy ez a 42 éves házas művészlélek nem a legtutibb választás.

2014. aug. 10. 08:30
 25/40 anonim ***** válasza:
18 éves vagy létedre ennyire hagyod, hogy az érzelmeid irányítsanak? Úgy kell neked.
2014. aug. 10. 08:32
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Jó duma ez a "majd elválok". Nem kell ahhoz elválni, hogy elköltözzön, vajon miért nem tette meg? :) Mert egy rossz feleség még mindig többet nyújt neki, mint egy kislány.
2014. aug. 10. 09:32
 27/40 anonim ***** válasza:
Ha együtt is maradnātok:10ēv mūlva mit kezdesz egy matd nyugdijas pasassal. Amūgy nem fog elvālni. Tapasztalat.. Voltam ēn is fiatalka:-)
2014. aug. 10. 10:29
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Téged is sikeresen átcsesztek, mucika.

nyilván nem fog miattad elválin, főleg ha így is megadod neki azt, amit szeretne.

Nem mondom azt, hogy soha nem szeretnék bele nős pasiba, de az biztos, hogy mielőtt összedöglenék vele, tisztáznám a helyzetünket, és addig nincs szex, amíg együtt van az asszonnyal. Így legalább megtudja az ember, hogy komolyan akar e, vagy csak hancúrozni szeretne egy jót.

2014. aug. 10. 10:43
 29/40 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy tévedek,de annyira nem jön neked sem be,hogy 24 évvel idősebb és ha esetleg össze akarna költözni.
2014. aug. 10. 11:04
 30/40 anonim válasza:

"idősebb férfi felsorolás azért elég erős."

-Elnézést, de azért írtam, mert jelen helyzetben NEM fogom dicsérni az idősebbeket.

És nem írtam oda, de nem a mostani életkorára gondoltam, hanem arra hogy milyen lehet 15-20 év múlva.

"sokkal türelmesebb, nyugodtabb és kompromisszumképesebb is lehet,"

-Lehet akkor is, ha sürgeti az idő és minél gyorsabban el akarja érni a célját, ha még a kapcsolat kezdeti szakaszában vannak. De az is lehet, hogy egész életében sokkal türelmesebb volt.

"mert kevésbé munkál benne az az ifjú kori önmegvalósító törtetés"

-Lehet, de akiket én ismerek "önmegvalósítókat", azokban még jobban munkál idős korukra ez a törekvés.

Mondhatni most élik a második gyerekkorukat.

"idősebb pasi már megvalósította magát, ...és már ismeri a törődés és figyelem értékét."

-Igen, talán megvalósította. De egy fiatalabb pasi is törődhet úgy és lehet annyira figyelmes.

Csak annyi, hogy a fiatalabbnak még 1-2 dolgot tanulnia kell erről, nem tudja rögtön az elején úgy kimutatni ezt a tulajdonságát. De törekszik rá a fiatalabb is, hogy olyan legyen.

"kisebb az alvásigényük, így nagyobb eséllyel vár reggeli az ágyban"

-Ez tényleg jó, ha reggelivel vár. :) De, ha az elképzeltnél sokkal hamarabb fel kelsz, mert ő már hajnalok-hajnalán ott kavar a konyhában, az már nem a legjobb.

"Légszomja van ... - hát ha van rajta 50 kiló súlyfelesleg"

-Erre majd visszatérünk 20 év múlva. :)

"egy pasi egzisztenciája az évek előrehaladtával jobb eséllyel stabilabb,"

-Igen remélhetőleg az.

"ám a cerkája nem lesz már nagyobb, mint 20 évesen volt,"

-Honnan van ez a 20 éves határ? Nem nőhet neki pl. 25 éves koráig mondjuk, mert 20 évesen azt mondja a szervezete, hogy stop?

"Amúgy a kérdező ... belátja magától, hogy ez a 42 éves házas művészlélek nem a legtutibb választás."

-Én nem tudhatom, de szerintem pont hogy nem művész lélek, hanem inkább vadász lélek.

Egy művész lélek szerintem nem egy ennyire fiatal lánnyal kezdene, hanem mondjuk egy 30 évessel, aki már nem "pörög" annyira. Aki már kiélte magát a 20-as éveiben és mára lenyugodott.

Nincs az idősebbekkel bajom. Csak azt mondom, hogy nem hiszem el, hogy egy húszas évei közepén járó,

vagy egy harmincas évei elején járó férfi ne lenne elég jó a "feladatra".

2014. aug. 10. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!