Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 24 évvel idősebb nálam. Mit...

24 évvel idősebb nálam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jó régen megismerkedtem egy pasival, aki 24 évvel idősebb nálam. Ő 42 én 18. Ne ítéljetek el, először csak laza kapcsolati szinten... de ez mostanra komolyodott. Teljesen függünk egymástól, naponta több órát beszélünk telefonon stb. Tervezgeti, hogy elválik a feleségétől, mert hogy nagyon megromlott a házassága és össze akar velem költözni. Szerintetek ezzel így mi lesz? A nagymamámnak 20 évvel volt idősebb a férje.

Segítsetek.

18/L

2014. aug. 9. 23:01
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
13%
A válás után folytassátok. Addig NE!!
2014. aug. 9. 23:20
 12/40 anonim ***** válasza:
88%
Teljesen felesleges neked bármit is írni. Borzasztó buta vagy és még naiv is!
2014. aug. 9. 23:25
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy akkor folytatod vele a kapcsolatot, ha beadta a valopert es kulonkoltozott.

Aztan figyeld, hogy fog megnyulni a kepe erre a bejelentesre.

Naiv vagy, de ertheto, hisz meg gyerek vagy.

2014. aug. 9. 23:27
 14/40 anonim ***** válasza:
78%
Szexeltetek már?
2014. aug. 9. 23:40
 15/40 A kérdező kommentje:
Igen szexeltünk. Voltunk vacsorázni is stb.
2014. aug. 9. 23:47
 16/40 anonim ***** válasza:
59%
Meg egy kicsit hasznal, aztan lecserel.
2014. aug. 9. 23:54
 17/40 anonim ***** válasza:
81%
Voltuk vacsorázni is..... 😃😃😃 hát ez nagyon komoly...😃😃😃 foglamad sincs mennyire kihasznál de majd rájösz....
2014. aug. 9. 23:55
 18/40 anonim ***** válasza:
14%
én is voltam ilyen helyzetben, bár én sose szerettem volna, hogy miattam bárki elváljon. csak szimplán jol éreztem magam...mi is mentünk vacsorázni, kézenfogva a margit szigeten sétálgattunk.. 4 napot külföldön is eltöltöttünk..stb. stb. érezd jol magad, de ne agyalj ezen tul sokat. fiatal vagy még, jönnek mennek a fickok, nem kell komolyan venni a házas férfiakat, hidd el ök sem vesznek komolyan..mármint, nem fognak miattad elválni. nekem volt néhány ilyen kapcsolatom, mikor valaki a válást emlgette, csak kuncogni tudtam, és mindig szoltam, hogy engem nem kell ilyennel etetni, mert többre nekem sem kellene az illetö... ettöl függetlenül, van 4 olyan barátom, akik szeretökböl lettek igazi baráttá avanzsálva, immáron 10 éve.
2014. aug. 9. 23:56
 19/40 anonim ***** válasza:
65%
Ne haragudj, de egy olyan lányról aki nős pasival kavar, nem lehet sok jót elmondani. Most ígérget, de lehet hogy a büdös életben nem fogja betartani. Így is megkapta, amit akart, a felesége mellett van egy fiatalabb szeretője. Jön a kapuzárási pánik, melyik pasinak ne imponálna, hogy egy 18 éves lány odáig van érte és bármikor megkaphatja? Rossz a házasságom, nem érzek a feleségem iránt semmit, téged akarlak, stb... ezek olyan kamu szövegek, amelyeket csak a naiv nők vesznek be. Persze lehet, hogy nincs igazunk és valóban téged szeret, de szerinted milyen jövőd lehet egy 24 évvel idősebb férfi mellett? Házasság, közös gyerekek? Aki egyszer félrelépett, megteheti másodszor is.
2014. aug. 9. 23:58
 20/40 anonim ***** válasza:
65%

Elválni nem fog, mert nem szoktak. Nekem is volt dolgom tanárral: művészeti szak, fiatal és attraktív lányokra fogékony férfitanárok. Hidd el, nagyon sokan vágynak a 18-20 éves lányokra közülük. Vagy engednek is a csábításnak vagy van annyi önkontrolljuk, hogy csak sóvárognak, de annyi merészség nincs bennük, hogy egy nagyot ugorjanak, esetlegesen mindent feldobjanak. Ismertem én emailekben zaklató férfit pici gyerekkel, kocsányon lógó szemű 50-es tanárt, csendben vágyakozó, lejárt idejű értelmiségit.

Nem mennek bele többe és borzalmasan hülye, aki hisz nekik.

20/L

2014. aug. 10. 01:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!