Most mit csináljak? Kidobtak otthonról, mert idősebb a pasi.
Gondolom sejtitek, hogy nem egy-két évvel...
17 éves vagyok a párom/pasim/barátom/hívjuk ahogy akarjuk, pedig 28. Lendüljünk túl a dolgon, hogy kihasznál, átver, csak meg akar fektetni, volt négy hónapom felmérni a helyzetet, nincs így. Igen, négy hónapja vagyunk együtt, már a találkozásunk is olyan volt, hogy azonnal tudtam, mi összetartozunk. (nyáltenger, közhely, bocsi, de tényleg így van) Baromi jól elvagyunk, teljesen önmagam és boldog vagyok vele. Viszont -lehet hogy hiba volt, de- a szüleim elől elhallgattam ezt az egészet, csak a nagymamámnak mondtam el a családból. (akinek mindent elmondok, ő a legfőbb bizalmasom :D) Egyszerűen nem találtam rá alkalmat, és módot, hogy ezt beadagoljam nekik, mert borítékolva lett volna a reakciójuk.
Viszont történt a hétvégén, hogy az egyik """barátnőmmel""" csúnyán összevesztem, ő pedig ezt úgy "bosszulta" meg, hogy elment édesanyám munkahelyére tegnap, és az orra alá dugta az Instagram profilomat. Ja, azon van "pár" kép a barátomról/barátommal, stb. Ezen kívül pedig kitálalt mindenről, a megismerkedésünkről, a barátom egész lényéről, sőt még az első szexről is. (ez a lány volt 3 éves korom óta a legjobb barátnőm, így neki mindig mindent elmondtam, amúgy kedves lány..)
Nem kell mondanom, hazaért anya és kiborult a bili. Nem kezdem el sorolni a szitkozódásokat, elég annyi, hogy kb 30 perc hajleüvöltés után édesapám kirángatta a bőröndömet, beledobálta a ruhásszekrényem tartalmát, majd az egészet kivágta az ajtó elé, azzal az ultimátummal, hogy "Majd ha elfelejtem azt a tetvet (a barátomat, édesapám szavaival élve), akkor hazajöhetek. Egyszóval kidobtak.
NEM fogok szakítani, ennél többet jelent a kapcsolatom, viszont ez így nem állapot. Mit tehetnék, hogy elfogadják/megértsék/eltűrjék, akármi, csak ne legyen ez?
Azert... laza.
17 eves vagy, jogilag megtehetik, hogy azt mondjak hogy _nem, amig 18 nem vagy,azt csinalod, amit mondok, ezzel a pasival tobbet nem talalkozhatsz_ (Amig a 18-as be nem toltod).
de nem rakhat ki, mert konkretan torvenytelen.
en holnap bemennek a csaladsegitobe, es boritanam a bilit. Cska hogy megtanuljak, az egy dolog, hogy a lanyuk hulye (szerintuk) de a torvenyek rajuk is vonatkoznak...
Tenyleg el kellett volna mondanod,mielott kiteregeted a neved alatt a képeket.a barátnődet meg felejtsd el,undorító irigy dolog volt...
Majd megenyhulnek,addig maradj a nagymamadnal.szerintem nem olyan ordogtol valo dolog,hogy 17 evesen baratod van.foleg,hogy egy huszonéves pasi.azért nem a szüleid korosztálya.mondom úgy,hogy sose érdekeltek az idősebb pasik.
A lényeg az,hogy ott rontottad el,hogy titkolóztál hónapokon át,és be is csaptad őket amikor vele találkoztál.
Gondolom nagy sokk volt anyukádnak,hogy egyszerre tudja meg hogy jársz valakivel,28éves,le is feküdtetek.ezt be kellett volna adagolni folyamatosan(a szexet nem biztos)
De igazabol a baratnod viselkesesere nem talalok szavakat.nekem is van olyan baratnom akinek ha latna az intasgramjat a szulo,tuti kiakadna..de eszembe nem jutna megmutatni..
A szuleid szerintem megenyhulnek,ha latjak hogy a mamad is elfogadja,pedig o az idosebb,neki kene fentartasoknak lennie..
19L
Tudom, hogy le leszek pontozva, mert ugy lstom itt is van vki, akinek ez nyujt oromet, de igy is ugyis leirom, tessek csak lepontozni nyugodtan!
Szoval, 21 evesen tilem 21 evvel idosebb ferfihoz mentem hozza. Ennek mar 9 eve!
Szoval, ha oszinten szeretitek egymadt a fiuval, akkor en csak azt mondom hogy hajra :)
A szuleidet illetoen pedig.... hat komolyan nem normalisak, mar bocsanat! Figyelj, probalj meg leulni a szuleiddel beszelni. Mondd el, h pont azert nem mondtad el, mert feltel a reakciojuktol, ezen kivul szeretted volna megprobalni a fiuval, h egyaltalan mukodik e a dolog es csak utana meselted volna el. Aztan azt is kerdezd mar meg anyudtol h az allitolagos baratnodnek vagy a lanyanak hisz? Mondd el, hogy miert csinalta ezt a lany!
Tudom, hogy baromira nehez ugy beszelni veluk hogy ok nem akarnak es hogy ok hiszteriaznak de probald meg!!
Sok sikert!!
"Itt már kérdezték, miért nem költözöl hozzá a pasidhoz? "
Valószínűleg ennél több esze van a Kérdezőnek... ki tudja, hogy ebben az esetben hogy zaklatnák a korlátolt szülei a párját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!