Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jó döntés lenne ha feljelenteném?

Jó döntés lenne ha feljelenteném?

Figyelt kérdés
A szuleim mar lassan 2 eve valnak. A valas elejen anyammal akartam maradni, de aztan lattam h apumhoz h viszonyul, es a kamu sztorijaibol is elegem lett, igy ugy dontottem h apummal szeretnek maradni. En ezt tisztessegesen bevallottam anyamnak, de o mar nem fogadta el. Onnantol h megmondtam neki, megromlott a kapcsolatunk. Tobbszor nem ertettunk egyet, tobbszor oktalanul is hozzamnyult, rugdosott, es fojtogatasra is sor kerult. Egy ideig apumnak feltem ezt elmondani attol fuggetlenul h tudtam h nem fizikailag intezne el a dolgot, mivel anyamhoz sose nyult hozza. Apummal sokszor beszeltunk errol, ugy dontottunk h mivel en nemakarok anyamnak rosszat, meg varunk hatha megjon az esze. Nem valtozott semmi, ugyanugy a mai napig megver tobbszor, mar korhazban is voltam ahol kamu sztorival alltam elo. Folyamatosan le*urvaz, nem eletrevalonak hiv, senkihazinak, ri*ancoz- gyokernek hiv es meg sok mas durvabb szo is elhangzik felem. Volt h apumnak nemetorszagba kellett mennie targyalasra, es anyam fogta, kihasznalta az alkalmat, es az agynemumet kidobalta az ablakon, es kizart a hazbol evvel a mondattal: nem vagy tobbet a lanyom, takarodj te gyoker ri*anc. Apum nagyon nehezen viseli a helyzetet, de nem engedtem eddig h tegyen barmit is. Gyamugyon tobbszor jartunk, mindig behivtak anyamat, aztan aztmondtak h ok tobbet nem tudnak tenni, a rendorseghez kell fordulni. Es bar hiaba tette ezeket az anyam, nem volt szivem a rendorsegig elmenni. Most viszont olyan brutalisan komoly, es eletveszelyes dolgokat tett velem, h ugy erzem vege es elkell mennunk feljelentest tenni. Ugy erzem h a valaszadok 90%-a igent ir. De azert, megtegyem? 13/L

2015. aug. 30. 21:16
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Elarulom, penzzel barmire ralehet venni az embereket. Ku*vara undorito dolog volt, de megtettuk. A penzert az emberek barmit. Es ahogy emlitve lett, ez Magyarorszag emberek! Itt a kutyat nem erdekli, h jhaj most penzel lefizettek es igy megszegtem a szabalyokat. Na meg, a gyamugyon olyat is mondtak, h mivel valas kozepen van a csalad, a gyereket(azaz engem) kiemelhetnek a veszelyes kornyezetbol, ami annyit jelent h arvahazba kerulhettem volna, ha jegyzokonyvbe irattuk volna az esemenyeket. Ba**zatok, ennyire en sem unatkozom h viccbol ilyeneket irkaljak. De mindenki megnyugodhat, holnap megtesszuk a feljelentest, tehat az ugy lezarva. Viszont utana olvastunk, illetve ismerosoket is kerdeztunk, es siman megtortenhet h anyamat bortonbe zarjak :)
2015. aug. 31. 14:33
 32/33 zsombor1969 ***** válasza:
Remélem apukádhoz fogsz kerülni, és nem az árvaházba ;)
2015. aug. 31. 16:25
 33/33 anonim ***** válasza:
Na mi lett? Megvolt a feljelentés?
2015. szept. 5. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!