Jó döntés lenne ha feljelenteném?
"Gyamugyon tobbszor jartunk, mindig behivtak anyamat, aztan aztmondtak h ok tobbet nem tudnak tenni, a rendorseghez kell fordulni."
HIVATALBÓL a rendőrséghez KELL fordulnia a gyámhivatalnak, nem lehet, ha a
14 év alatti érdekei veszélyeztetve vannak.
Nemertem miert nem lehet elhinni, es egybol azt irni h hazudik. Sajnos en mar talalkoztam ilyennel. Azt is elhiszem h nem akarja feldobni az anyjat emberek megis csak az anyja, sajat tapasztalat en sem szoltam anyamrol egy szotse mikor hasonlo esetek tortentek nalunk. Igen sajnos van ilyen es en teljesen megertemvannak ilyen emberek akik tenyleg ilyen elnezoek es nem lepnek enis ilyen vagyok..
Apukad meg gondolom nem akarja h te egy ilyen ugynek reszese legyel inkabb ezert nem lep.
A gyamhatosaggal kapcsolatban meg mindenhol mashogy megy itt nalunk is leszarjak az egeszet. Az orvosrol meg annyi h barkit lelehet fizetni es ez mo. Igy megy sajnos, masreszt orvosi titoktartas van rs ebbe igazan beleszolhat a beteg vagy ebben az esetben a gyam.
Én is azt akartam írni, amit az egyik válaszadó: a gyámügynek hivatalból feljelentést kell tenni, olyan nincs, hogy a bántalmazott áldozatra bízzák, hogy tesz-e feljelentést, vagy sem. Ez a jelzőrendszer lényege.
És ha a gyámügy ezt elmulasztja, akkor az súlyos hivatali mulasztás.
Vagy igaz, vagy nem. Ha igaz, a kislány nyilván szereti az anyukáját a történtek ellenére is, és nem akar rá vallani. Ezen semmi meglepő nem lenne. Voltam egyszer egy tárgyaláson, ahol a volt férj nem volt képes elmondani az igazat a feleségéről, pedig meg akarta nyerni a pert, és simán meg is nyerhette volna, ha csak elmondja az igazat - de annyira megalázta és bajba keverte volna vele a nőt, hogy végül nem mondta el. És ez egy olyan nő volt, aki kígyót-békát kiabált rá meg hazudozott róla a bíróság előtt is, és mégse. Vannak emberek, akikben túl sok a jó érzés...
De neked, kérdező, nem kell ennyire aggódnod emiatt, mert anyukádat szinte biztos, hogy semmi komoly büntetés nem fogja érni amiatt, mert bántott. Kap valami pénzbüntetést, figyelmeztetést, max. felfüggesztettet. Ellenben egy feljelentés biztosíthatja, hogy véget érjen a bántalmazás, illetve hogy ne neki ítéljen végül a bíróság. Szóval szerintem menj el a rendőrségre, és tálalj ki.
"férjem el tudja intézni, hogy az IP címed alapján megtaláljon"
Ne kamuzz, tartalom szolgáltató vagyok (egyszerűbben fogalmazva, vannak saját honlapjaim).
A rendőrség csak nyomozási stádiumban kéri ki az IP címeket, és a weboldal tulajdonosnak FINGJA nincs arról, hogy az kié, még az internet szolgáltatóval kell ezt egyeztetni, mert csak ők tudják. HA tudják, mert nyilvános internetelérési pont esetén ők sem tudnak semmit tenni.
"Privatban nyugodtan ad meg a neved, címed,"
Na ezt viszont jelentem. Kiskorútól akarsz személyes adatokat kicsalni!!!!!!!!!!
"Ne cseszd már el...csak megakarta ijeszteni..de látod azóta se válaszolt a kiscsaj..xd"
Talán mert takarodót fújtak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!