Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jó döntés lenne ha feljelenteném?

Jó döntés lenne ha feljelenteném?

Figyelt kérdés
A szuleim mar lassan 2 eve valnak. A valas elejen anyammal akartam maradni, de aztan lattam h apumhoz h viszonyul, es a kamu sztorijaibol is elegem lett, igy ugy dontottem h apummal szeretnek maradni. En ezt tisztessegesen bevallottam anyamnak, de o mar nem fogadta el. Onnantol h megmondtam neki, megromlott a kapcsolatunk. Tobbszor nem ertettunk egyet, tobbszor oktalanul is hozzamnyult, rugdosott, es fojtogatasra is sor kerult. Egy ideig apumnak feltem ezt elmondani attol fuggetlenul h tudtam h nem fizikailag intezne el a dolgot, mivel anyamhoz sose nyult hozza. Apummal sokszor beszeltunk errol, ugy dontottunk h mivel en nemakarok anyamnak rosszat, meg varunk hatha megjon az esze. Nem valtozott semmi, ugyanugy a mai napig megver tobbszor, mar korhazban is voltam ahol kamu sztorival alltam elo. Folyamatosan le*urvaz, nem eletrevalonak hiv, senkihazinak, ri*ancoz- gyokernek hiv es meg sok mas durvabb szo is elhangzik felem. Volt h apumnak nemetorszagba kellett mennie targyalasra, es anyam fogta, kihasznalta az alkalmat, es az agynemumet kidobalta az ablakon, es kizart a hazbol evvel a mondattal: nem vagy tobbet a lanyom, takarodj te gyoker ri*anc. Apum nagyon nehezen viseli a helyzetet, de nem engedtem eddig h tegyen barmit is. Gyamugyon tobbszor jartunk, mindig behivtak anyamat, aztan aztmondtak h ok tobbet nem tudnak tenni, a rendorseghez kell fordulni. Es bar hiaba tette ezeket az anyam, nem volt szivem a rendorsegig elmenni. Most viszont olyan brutalisan komoly, es eletveszelyes dolgokat tett velem, h ugy erzem vege es elkell mennunk feljelentest tenni. Ugy erzem h a valaszadok 90%-a igent ir. De azert, megtegyem? 13/L

2015. aug. 30. 21:16
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Messze nem biztos, hogy börtön lenne anyukád "jutalma".

Erősen pszichés betegsége is lehet éppen. A jó apád meg ahelyett, hogy elválna, ott hagy téged a brutális anyáddal?

2015. aug. 30. 21:46
 12/33 anonim ***** válasza:

"Vagy te kerülsz pszichiátriára vagy anyád."

Vagy mindketten. EZ a legsanszosabb.

2015. aug. 30. 21:47
 13/33 A kérdező kommentje:
Figyu, ez olyan dolog h vagy elhiszed v nem. A korhazban ismerosunkhoz mentunk, es bar probaltunk hazudni o tudta h hazudunk, de aztis tudta h nemakarok rendorsegi ugyet. A masik. h halljak a szomszedok, de mivel azokat az eseteket lattak mikor apammal veszekedik, es jott a rendorseg, igy siman gondolhatjak h megint, de amugy direkt megkertunk minden korulottunk elot, h ne avatkozzanak bele, megoldjuk. Ha en hazudni akartam volna ebben a szovegben, akk durva dolgokat irtam volna. Meg ha mondjuk sajnaltatni akarnam magam, amit amugy nemakarok, akk azt vmi viber csoportba csinalnam v mittomen. Nem hazudtam, nincs kiszinezve a sztroi, full igazsag az egesz. Nem hiszed el, akk ezvan :)
2015. aug. 30. 21:49
 14/33 anonim ***** válasza:
83%

Na igen... Egy 13 éves csak megkér egy ismerős dokit, hogy ne szóljon, és ő azt mondja rendben.

A szomszédokat is megkéritek ne szóljanak és ők is azt mondják, hogy oké.. Csak nekem tűnik fel, hogy unatkozik a gyerek??

2015. aug. 30. 21:54
 15/33 anonim ***** válasza:
75%
Nem,már nekem is...
2015. aug. 30. 21:55
 16/33 anonim ***** válasza:
97%
De tudod mit? Én segítek neked. A férjem rendőr. Privatban nyugodtan ad meg a neved, címed, vagy ha félsz, akkor a férjem el tudja intézni, hogy az IP címed alapján megtaláljon, és elmegyünk, segítünk. Ha igaz amit írsz akkor megteszi a lépéseket.
2015. aug. 30. 21:56
 17/33 anonim ***** válasza:
74%

"De tudod mit? Én segítek neked. A férjem rendőr. Privatban nyugodtan ad meg a neved, címed, vagy ha félsz, akkor a férjem el tudja intézni, hogy az IP címed alapján megtaláljon, és elmegyünk, segítünk. Ha igaz amit írsz akkor megteszi a lépéseket."

Ez mondjuk igen furcsa lenne, ugyanis ez nem egy buta IT-s film, hanem a valóság. Ráadásul ip címeket a szolgáltatók csak úgy nem adnak rendőröknek sem. Ami alapján a közhiedelemmel ellentétben nem egyszerű megtalálni valakit. Illetve ha megvan a cím, minek az IP? Itt te kamuzol valamit inkább.

2015. aug. 30. 22:01
 18/33 anonim ***** válasza:
83%

Ilyen nincs. Ha egy orvos látja, hogy erőszakos cselekedet történt, akkor hivatalból értesíti a rendőrséget. Nincs olyan, hogy hazudsz, és nem veszi észre, ez a szakmája... Illetve olyan sincs, hogy kérleled, hogy tegyen bejelentést.

Az egyik családtagomat megverte az eltartója, nagyon csúnyán, kórházba került, mivel már idős volt. Sajnos többet ittak, mint amennyit kellett volna és onnan indultak a dolgok, épp emiatt senki sem akarta, hogy rendőrségi ügy legyen belőle. Megkértük az orvost, hogy mi lenne, ha még sem tenne feljelentést, de válaszul csak annyit kaptunk, hogy sajnos ez kötelező.

Szóval kamu a sztorid. Inkább menj aludni.

2015. aug. 30. 22:26
 19/33 anonim ***** válasza:
63%
Ne cseszd már el...csak megakarta ijeszteni..de látod azóta se válaszolt a kiscsaj..xd
2015. aug. 30. 22:26
 20/33 anonim ***** válasza:
Meg most nem azért, de egy 13 éves kislány nem fogalmaz ilyen szépen, összetetten.
2015. aug. 30. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!