Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hisztis vagyok, vagy ennyit...

Hisztis vagyok, vagy ennyit tényleg megtehetett volna?

Figyelt kérdés

Most volt a 18. születésnapom és volt egy hatalmas meglepetés bulim, rengetegen voltak. Rokonok, barátok, mindenki. Még a családbarátok is eljöttek, sőt, külföldről is jöttek.

De az apám nem jött el, mert wellnesshétvégén volt az aktuális 20 éves barátnőjével... Viszont felhívott, hogy X összeget utalt a számlámra, én pedig nem nagyon reagáltam erre.

Ma felhívott, hogy milyen volt a buli és mondtam, hogy szarul esett, amiért inkább a 2 hetes barátnőjét választotta helyettem, meg hogy mindig fontosabb nálam valaki/valami, legyen szó nőről, teniszről, buliról, utazásról. Mindig elém kerülnek ezek a fontossági sorrendjében. És azt hiszi, hogy amiért szó nélkül adja a pénzt, minden rendben van. Most is az első mondata az volt, hogy "Hát de adtam pénzt...". Még a legjobb barátja is eljött és ő képtelen volt nem péntek reggel, hanem mondjuk este elindulni. Karácsonykor is ez volt. Megbeszéltük, hogy nála karácsonyozok, mert anyáék nászútra mentek. De tényleg, hónapokkal ezelőtt tudott erről. És december elején bejelentette, hogy mégsem lesz itthon Karácsonykor, de a lakás az enyém lehet, azt hívok, akit csak szeretnék, szilveszteri bulit is tarthatok.

Ha ezeket felhozom, akkor azzal jön, hogy akkor sokkal boldogtalanabb lennék, ha nem vehetnék folyton új dolgokat és nem szórhatnám a pénzt, viszont naponta találkoznánk.

2015. aug. 30. 16:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%
érdekes hogy itt mindenkinek a boldog élet egyenlő az anyagi javakkal... a 18. születésnapja volt ,ami eléggé fontos dolog az ember életében. Kíváncsi lennék a ti szátok hogy állna ha a szüleitek letojnának titeket a 18. születésnapotokon.
2015. aug. 30. 17:13
 12/24 anonim ***** válasza:
86%

Nem normális, hogy apukád ilyen. Egy normális ember elmenne a lánya szülinapjára.

Viszont felesleges ezen kattogni, tudod, hogy ő ilyen. Ne számíts rá, aztán ha mégis veled lesz, akkor az lesz a pozitív meglepetés. De alapban állj úgy hozzá, hogy nem számítasz rá.

Viszont sajnos nagyon sokaknak van olyan apjuk (nekem is) aki nemcsak hogy nagy ívben tesz a gyerekére, de még csak anyagilag sem segíti. Én soha egy fillért nem kaptam apukámból. Sőt, amikor elkezdtem dolgozni, akkor a nyakamra járt egy ideig, hogy adjak neki pénzt.

2015. aug. 30. 17:14
 13/24 anonim ***** válasza:
80%
9-es érdekes, csak a szegények hiszik azt hogy a pénz egyenlő a boldogsággal. Hidd el akármelyikőtökkel cserélnék, akivel foglalkoznak a szülei. Ő meg megkaphatná az én anyagiakat adó, de szeretetet, törődést megtagadó szüleimet. Szerinted milyen érzés, ha mész hozzájuk sírva, mert olyan valami olyan dolog történt veled, de ők csak a kezedbe nyomnak pár tízezrest hogy menj el vásárolni. Pedig csak az kellett volna, hogy meghallgassanak. Inkább fizetik a pszichológust, csak nehogy nekik kelljen beszélgetniük velem.
2015. aug. 30. 17:17
 14/24 A kérdező kommentje:
Igen, Anya elutazott nászútra, mikor apával karácsonyoztam volna (ő volt a soros amúgy is). Úgy, hogy amúgy egész életemben velem volt, ha hajnal 3-kor hívtam fel, hogy jöjjön értem valahova, azonnal kocsiba ült és jött. Azért egy nászutat ne hasonlítsunk már egy wellnesshétvégéhez...
2015. aug. 30. 17:18
 15/24 anonim ***** válasza:
28%
Megbolondultatok a jólétbe.
2015. aug. 30. 17:20
 16/24 anonim ***** válasza:
81%

Kevés embernek tűnik fel, hogy a kérdező egy érző szívű "gyerek", akinek az APA hiányzik az életéből, nem pedig egy anyagias p.csa, akit némi zsebpénzzel ki lehet engesztelni bármiért.

Megértem, hogy rosszul esett, teljesen jogos.

2015. aug. 30. 17:36
 17/24 anonim ***** válasza:
78%

Megint megjelent az irigy banda aki csak a penz reszt fogta fel a mondandodbol.

szerintem neked van igazad,de sajnos nem tudsz mit tenni.ha nem erzi ugy apakent hogy veled is kene torodnie,akkor nem fog valtozni.vannak ilyenek akik azt hiszik penzzel potolni tudjak a szeretetuket.

ha ezt mar elmondtad neki es megsem valtoztat,nem tudsz mit tenni.😾

2015. aug. 30. 17:39
 18/24 anonim ***** válasza:
78%
igazad van utolsó, az itt válaszolók többsége rögtön elítéli azokat, akik kicsit is jobban élnek mint ők, mintha ez valami főben járó bűn lenne. A szemükben, akár mit is írunk, mi csak hisztis, elkényeztetett p*csák leszünk, a mondanivalónkból, csak az anyagi javak nagysága jut el a tudatukig. Egyébként meg, ha valakinek nem tetszik a szegénység, ott a lehetőség, lehet lépni, csak akarat kell hozzá, nem siránkozni a rossz sorsuk felett.
2015. aug. 30. 17:40
 19/24 anonim ***** válasza:
26%
Igen, hisztis vagy.
2015. aug. 30. 18:04
 20/24 anonim ***** válasza:
83%
20as te nem vagy normális. nem írtam semmi rosszat, te sértegetsz itt minket megállás nélkül. De akkor én is kezdem. szar ügy, ha csóró vagy, megszívtad... de tudod van egy olyan dolog, úgy hívják, tanulás. azt az iskolának nevezett helyen lehet véghezvinni. Hogy hol van ilyen intézmény, ott tudod megérdeklődni, ahonnan a segílykét kapod. De látszik, neked csak a szád, nagy, itt, arc és név nélkül arcoskodsz, de a való életben életképtelen vagy, különben tennél valamit, hogy jobb sorod legyen, nem itt piszkálnál másokat. Könnyű fiatal, kamasz lányoknak beszólogatni. utálom az ilyen nyomorékokat....
2015. aug. 30. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!