Én vagyok a hisztis, vagy jogos, hogy érzékenyen érint, hogy eltűnt a barátom? A szüleim miért nem tudják visszafogni magukat?
Nem úgy tűnt el, hogy keresik, hanem csak az életemből, a családja életéből, valószínűleg másik kontinensen van.
A családom nem kedvelte, annak sem örültek, mikor hozzá költöztem. Jól megvoltunk, közös jövőt terveztünk.
Aztán télen volt egy balesetünk és csak a szerencsének köszönhettük, hogy túléltük a dolgot, de én kórházba kerültem. A barátom pedig magát hibáztatta és az sem segített, hogy az apám közölte vele, hogy mennyire rossz hatással van rám és ha ő nincs, normális életem lehetne.
Hagyott egy üzenetet, amiben leírt mindent...
Szombat óta a szüleimnél vagyok, mert nem igazán tudtam feldolgozni ezt az egészet. Megvolt az, hogy buliztam éjjel-nappal, az is, hogy napokig ki sem mozdultam, elpakoltam az összes cuccát, aztán visszapakoltam mindent a helyükre, sírtam folyamatosan és akkor mondta anya, hogy látogassam meg őket. Én hülye meg eljöttem, hátha a környezetváltozás jót tesz...
Azóta hallgatom, hogy lépjek már túl ezen, nem érdemli meg, hogy rá gondoljak, sosem látom újra, végig kihasznált, nem szeretett, egy vicc volt neki a kapcsolatunk és még sorolhatnám. Folyamatosan hallgatom, hogy mennyire sz.r ember, mennyire ostoba voltam, hogy beleszerettem és hogy felejtsem el.
Aztán tegnap este mondtam, hogy úgy döntöttem, megkeresem, bárhová is ment. Erre anya totálisan kiakadt, hogy mégis mit kellene még csinálnia a (volt) barátomnak, hogy utáljam és hogy befejezzem a hisztizést miatta.
És akkor csodálkozik, hogy a barátom anyukájával, családjával jobb a kapcsolatom a mai napig, mint velük...
Elhívott, azt hittem, hogy azért, hogy együtt legyünk, jól érezzük magunkat, elfelejtsem az otthoni gondokat. De nem, csak azt hallgatom, mekkorát hibáztam, minden nap felhozzák a barátomat, ilyenkor közösen szidják.
rendőrség kereste? szüleivel se tartja a kapcsolatot?
ez durva
szüleid még ha nem is szerették, legalább lennének csöndben
Nem kereste sem a rendőrség, sem az Interpol.
Felnőtt ember, oda megy, ahová akar. Nem hozathatom haza még a világ végéről sem, bármennyire szeretném.
A szüleivel beszélt párszor, a legjobb barátjának utalja a pénzt, amit én kapok. De a húgával nem kommunikál és a barátainkkal sem, mert tudja, hogy ők előbb, vagy utóbb elmondanának nekem mindent.
Sosem indokolták meg normálisan, miért nem kedvelik.
Volt az, hogy túl idős hozzám (9 év a korkülönbség), az is, hogy féltenek amiatt, mert ő gazdag és nehogy belevigyen olyasmibe, amibe nem kellene. Szerintük a barátom szakított el tőlük és ha ő nincs, akkor velük maradtam volna, stb.
Én tennék a szüleimre és beszélnék a barátommal - megkérném a szüleit, hogy hagy beszélhessek vele, mert ez így nem pálya, hogy meg sem tudtátok beszélni a dolgot.
Gondolom lelkiismeret furdalása lehet a baleset miatt.
A szüleidnek rossz, mert valaki - bármelyik pasival így lett volna szerintem - elvitte a lányukat a szülői háztól (ami a világ legtermészetesebb dolga, de egy szülőnek nehéz feldolgozni, hogy kirepülsz a fészekből) és ugye a baleset sem volt épp egy pozitív dolog, féltenek, ennyi.
Állj a sarkadra: ha a barátodat akarod, akkor ne foglalkozz vele, mit mondanak a szüleid, ha pedig nem akarod, akkor lépj rajta túl.
Én mindenképpen tisztáznám vele, hogy ez mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!