Hisztis vagyok, vagy ennyit tényleg megtehetett volna?
Most volt a 18. születésnapom és volt egy hatalmas meglepetés bulim, rengetegen voltak. Rokonok, barátok, mindenki. Még a családbarátok is eljöttek, sőt, külföldről is jöttek.
De az apám nem jött el, mert wellnesshétvégén volt az aktuális 20 éves barátnőjével... Viszont felhívott, hogy X összeget utalt a számlámra, én pedig nem nagyon reagáltam erre.
Ma felhívott, hogy milyen volt a buli és mondtam, hogy szarul esett, amiért inkább a 2 hetes barátnőjét választotta helyettem, meg hogy mindig fontosabb nálam valaki/valami, legyen szó nőről, teniszről, buliról, utazásról. Mindig elém kerülnek ezek a fontossági sorrendjében. És azt hiszi, hogy amiért szó nélkül adja a pénzt, minden rendben van. Most is az első mondata az volt, hogy "Hát de adtam pénzt...". Még a legjobb barátja is eljött és ő képtelen volt nem péntek reggel, hanem mondjuk este elindulni. Karácsonykor is ez volt. Megbeszéltük, hogy nála karácsonyozok, mert anyáék nászútra mentek. De tényleg, hónapokkal ezelőtt tudott erről. És december elején bejelentette, hogy mégsem lesz itthon Karácsonykor, de a lakás az enyém lehet, azt hívok, akit csak szeretnék, szilveszteri bulit is tarthatok.
Ha ezeket felhozom, akkor azzal jön, hogy akkor sokkal boldogtalanabb lennék, ha nem vehetnék folyton új dolgokat és nem szórhatnám a pénzt, viszont naponta találkoznánk.
hisztis vagy kérdező nem körülötted forog a világ.
25F
7#
Érdekes mód csak a gazdagok mondják, hogy nem minden a pénz. :)
Nah, bújj el és játssz a csúcstelefonoddal.
Igazad van, és jól tetted, hogy megmondtad apádnak. Sokkal többet nem is tudsz tenni, sajnos, mint hogy ahányszor alkalmad van, közölni, hogy mire vágynál inkább.
Sajnos nem tudom, mivel érhetnél el változást. Ötleteim vannak, de nem biztos, hogy jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!