Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim nem vesznek nekem...

A szüleim nem vesznek nekem semmit! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nos, amióta 11 vagyok azóta csak annyit mondanak:,,gyűjtsek rá'' 2 éve van ez és már nem bírom! csak kaját, ruhát vesznek semmi többet! Én csak annyit mondok amikor kértem egy cipőt és nem engedték akkor ezt mondtam:,,Oké...majd ha nyugdíjasok lesztek én se segítek mert hát:GYŰJTSÉTEK A NYUGDÍJT!'' ekkor pipultak be és SEMMIT nem adnak! elromlott a gép és gyűjtsek rá mi? oké kifizettem az új alaplapot! 2 éve amire igazán gyűjtök az egy laptop! fele megvan az árnak, de nem segítenek még 5.000 forintal sem aki mindig segit és adja a pénzt az a mamám és születésnapomon a dédszüleim! Van amikor ,,Köcslcsönvesznek''és persze hogy nem adják vissza! MIT TEGYEK??? JAVÍTSAK A TANULMÁNYI EREDMÉNYEIMEN???

2015. aug. 29. 13:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
33%

Én meg Budapesten nőttem fel, és soha egy forintot nem költöttem szórakozásra. Nem is volt nálam soha pénz. Jó társasággal a helyszín mellékes.

És az én legszegényebb barátnőimnek nem volt feles 200 forintjuk.

2015. aug. 29. 14:41
 12/19 anonim ***** válasza:
45%

Ok, spórolj, tanulj meg bánni a pénzzel, tanuld meg, milyen kivárni, amíg meglesz az áhított akármi...de ha tőlük nem kapsz pénzt, akkor hogyan?

Egyébként meg a legfontosabb dolgod a tanulás, és otthon besegíteni. Ha ezeket teljesíted, lehet, hogy ők is másképp állnak a dologhoz.

2015. aug. 29. 14:43
 13/19 anonim ***** válasza:
30%
oké, akkor a társaságom ezek szerint szar volt, én meg egy prosztó gyökér, aki havi egy baklavát elnyammogott az egyébként fullosan élvezhetetlen társaságú barátnőivel. igazad van, pacsi.
2015. aug. 29. 14:44
 14/19 anonim ***** válasza:
2015. aug. 29. 14:44
 15/19 anonim ***** válasza:
87%

néhány válaszolò tudjuk, hogy már általános iskolás kora óta főàllàsban dolgozik. de, hogy jöjjön egy normális válasz is:

11-13 évesen is az anyukadek kötelezettsége eltartani téged, nem is vagy még elég idos, hogy munkát vallalhass.

kerdezd meg anyukadekat, hogy megis mibol sporolj, hogyha ok nem adnak zsebpenzt? amit meg kapsz szülinapra/karácsonyra a nagyitol, azt kölcsön kérik és sose adják vissza? szóval őszintén, miből kéne összesporolnod?

jó, a laptop nem letszukseglet. de nehogy már egy cipőhöz mindenféle feltételt kéne kötni.. én akkor is megvennem a gyerekemnek az ilyen alapdolgot, hogyha cserébe nekem le kéne mondani valamiről... még gyerek vagy, minimum hogy addig támogatnak amíg nincs lehetőséged dolgozni

2015. aug. 29. 14:51
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Kellene infó az igényeidről, teljesen átlagosnak tűnik a helyzeted. Laptopra nem adnak pénzt, közbe egy gépről írsz. Ha a cipőd már szakadt volt, nincs mibe járnod, akkor érthető a felháborodásod, de ha csak menőzni akartál egy új 10+-os cipővel, akkor picsogás.
2015. aug. 29. 15:59
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Akk miért adod oda azt a pénzed? Rakd el és kész.

Ha meg erőszakosan követelik mondd,hogy elköltötted és el van intézve. Ha megkérdik mire kajára,fagylaltra stb.

2015. aug. 29. 16:02
 18/19 A kérdező kommentje:
ohh köszi, viszont nem vagyunk szegények szép a lakásunk, van autónk, van kajánk,ruhánk.Nem vagyunk olyan spórólósak,sem fukarok. a cipőt azért szerettem volna,mert nekem no-name dechatlonos cipőim voltak. a laptop még ugyan nincs meg de már csak 10K kéne rá! a válaszaitok nagyon jók voltak köszönök mindent!Azért jöhetnek még :D
2015. szept. 2. 17:37
 19/19 A kérdező kommentje:
És igazándiból van sok-sok osztálytársam, haverom aki még akkoris kap valamit amikor csak csettint egyet és irigy lettem rájuk...a barátomhoz átmentem és néztük a netet látott egy hírdetést amin ez volt: Gamer egér ( Razer ) és szolt anyukajanak:,,Anya rendelt má meg me szar az én egerem (ami valójában jó volt!)
2015. szept. 2. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!