Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha össze vesznek a szüleim,...

Ha össze vesznek a szüleim, és engem használnak besúgónak, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sokszor össze vesznek, és apukám megkérdez, hogy mit mondott róla anyukám.

Majd később anyukám jön kerdezni, mit halottam tőle...

Ilyenkor mit mondjak tegyek? Nem akarok egyiknek se rosszat!

2014. júl. 22. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Mondd meg nekik, hogy: felnőttek vagytok, intézzétek el egymás között a vitáitokat, engem ne vonjatok bele.

Ez így fair.

2014. júl. 22. 18:35
 2/5 anonim ***** válasza:

ja, ha bár ha ezt mondod, lehet nem veszik jó néven.

Semmit húzd ki magadat ez alól, egyébként is van jobb dolgod, elég dinkák a szüleid, hogy ilyennel traktálnak, neked a tanulás az egyik legfontosabb dolgod, nem az ő problémájuk. Sőt neked kéne őket traktálni a bajaiddal:)

2014. júl. 22. 18:55
 3/5 anonim ***** válasza:
mond meg h 1000ft ért emgmondom...
2014. júl. 22. 19:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Mind a kettőnek mondd meg, hogy nem vagy hajlandó semmit sem mondani, és egyikük felé sem fordulni. Hagyjanak ki téged ebből, és szégyelljék magukat, hogy egyáltalán eszükbe jutott az, hogy téged használjanak.
2014. júl. 22. 20:55
 5/5 anonim ***** válasza:
nagyon tetszik 1000 ért megmondom:)))
2014. júl. 22. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!