Ti mit gondoltok azokról az anyákról, akik nyilvános helyen ordibálnak a gyerekkel, szidják őket, netalántán még trágár szavakat is használnak?
Elég gyakran látni ilyet, nem cigányok "rendes" magyar emberek. És akkor ott ordibál a kisgyerekkel, aki nincs két éves, hogy "fogjad már be", "ne hisztizzél" "nem kapsz kaját" stb. Múltkor az anyuka leordította a kislánya fejét a buszon, mert az nem tudott leszállni, alig tudott járni, olyan kicsi volt még . Az anyja meg szó szerint ezt mondta: most minek állsz itt meg előttem b+? Húzzál már le!
Ez csak szerintem gusztustalan? Komolyan mondom még egy ilyen anyát látok akkora pofont keverek le neki, hogy egy életre ott marad a nyoma a pofáján...
Az ilyen embereknek nem való gyerek.Idegbetegek és szegény gyerekeken vezetik le.
Mi nem rég költöztünk és a szomszéd egy több gyerekes család, hát ők non-stop ordibálnak a kicsikkel.Nagyon sajnálom a gyerekeket, meg magunkat is mert megkeserítik az életünket!
Szívesen megtépném az ilyeneket :S
És közben a szívem szakad meg a gyerekekért.
Pedig az enyémek is tudnak szörnyeteggé változni, de még itthon is meggondolom, hogy szólok rájuk.
Egyrészt emlékszem milyen rosszul esett, mikor anyukám csúnyán beszélt meg ordibált velünk, másrészt meg a szomszédoknak sem szeretnék még plusz pletykálnivalót szolgáltatni.
Tényleg undorító dolog... vénasszony korukban meg majd sírnak, hogy nem látogatják őket a gyerekek.
Ez a külvilágnak szól főképp, szerintem.
Legalábbis én azt vettem észre, hogy az anyukák-apukák, akik ezt csinálják, gyakran a körülötte lévő emberekre néznek közben, forgatják a fejüket-szemüket, "jajénpróbálomnevelniabüdöskölkötdehátmilyenhülye" arckifejezéssel.
Ezzel szépen megalázzák a gyermeket és magukat is. Rühelem az ilyen helyzeteket, pedig nem vagyok nagy gyerekimádó, de ilyenkor legszívesebben....grrrr.
Erről rögtön eszembe jutott ami a múltkor történt. Bent voltunk az egyik saturnban és egy látszólag tehetős pár volt ott két gyerekkel.a gyerekek szaladgáltak a sorok között erre a férfi hangosan odahivta öket magához és hasonló hangerőben mondta nekik h elegem van belőletek és nem fogtok enni kapni,kiéheztetlek titeket és nem lesz erőtök szaladgálni.hát én úgy kiakadtam. Alapesetben persze én is rászólnék a gyerekre és nem haragszom azokra akik mondjuk kicsit mérgesebben szólnak a gyerekekre mert tényleg el tud szaladni velük a ló de ennek van azért egy kultúrált módja.
22/N
Ez nagyon szomorú, de egyre több ilyen lesz.Annyi gond van az emberek nyakába sózva, úgy el van itt lehetetlenítve, keserítve a legtöbb ember, hogy már abba belemar, akibe nem akarna.
Annak a pofáját kéne beverni, hogy örökre nyoma maradjon, aki ezt tette az emberekkel, családokkal!
adott esetben én is ráüvöltenék a gyerekemre. teljesen mindegy hol vagyunk és hányan vannak körülöttünk.
példa: egy buszmegállóban várakoztam.... egy anyukával és a 2 kicsi gyerekével.. egy forgalmat út volt előttünk és hát a gyerekek folyamatosan rosszalkodtak. volt hogy kirohant ez egyik az ótra, mondván ha jön a kocsi majd elfut előle. egyszerűen nem bírt el egymaga szépszóval a 2 kisgyerekkel. nna én ott, abban a helyzetben akkorát kiáltottam vna, hogy utána garantáltan nem megy el mellőlem a gyerekem egy pillanatra sem, nemhogy az útra rohangáljon....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!