Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok azokról az...

Ti mit gondoltok azokról az anyákról, akik nyilvános helyen ordibálnak a gyerekkel, szidják őket, netalántán még trágár szavakat is használnak?

Figyelt kérdés

Elég gyakran látni ilyet, nem cigányok "rendes" magyar emberek. És akkor ott ordibál a kisgyerekkel, aki nincs két éves, hogy "fogjad már be", "ne hisztizzél" "nem kapsz kaját" stb. Múltkor az anyuka leordította a kislánya fejét a buszon, mert az nem tudott leszállni, alig tudott járni, olyan kicsi volt még . Az anyja meg szó szerint ezt mondta: most minek állsz itt meg előttem b+? Húzzál már le!

Ez csak szerintem gusztustalan? Komolyan mondom még egy ilyen anyát látok akkora pofont keverek le neki, hogy egy életre ott marad a nyoma a pofáján...

2012. jún. 27. 14:48
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
78%
Sok emberszerű képződménynek nem volna szabad gyereket csinálni/szülni.
2012. jún. 27. 20:01
 22/31 anonim ***** válasza:

Anyám is ilyen. Idegbeteg....

Mostanság is volt példa, hogy mentünk az utcán valami nem tetszett neki, amit mondtam és felemelte a hangját. Én meg szép csendben mondtam neki, hogy na engem nem fog lejáratni a fél város előtt. Hozzátenném, hogy 21 éves vagyok.

Te szent ég, ha tudnátok hányszor égett a kép a fejemről, amiért idegen emberek előtt égetett le.(A semmiért)

Nem csak szerinted gusztustalan. Sőt ilyenkor azt hiszi az anyuka, hogy ilyenkor látja a város, hogy milyen neveletlen gyereke van, de igazából szegény kisgyereket sajnálják.

2012. jún. 27. 20:57
 23/31 anonim ***** válasza:

Minden reggel a 4-es,6-os villamossal járok. Van egy anyuka (100%,hogy nem cigány) a három gyerekével,aki szintén(kivéve most,hisz' szünet van).

Babakocsiban a kicsi fiú,egy 6-7év körüli kislány és egy 8-9 körüli kisfiú. Az anyuka minden reggel rohan a gyerekekkel,majd ráüvölt a nagyra,hogy "szálljál már fel,mi a fenét totojázol???" és hasonlók. Aztán 5-6 megállón keresztül az anyukától zeng a villamos. Mindig a nagyot bántja. "Hülye vagy", "Megint miattad késünk el", "ha legközelebb ilyen lesz,úgy megverlek,hogy megemlegeted","állj már arrébb te szerencsétlen" és sorolhatnám. A leckét is ki szokta kérdezni,végigalázza szegény kisfiút. Ha bármit nem tud,üvölt,"mondjad már", "megint engem égetsz majd az iskolában","hülye idióta" és társai.

A bicska nyílik a zsebemben,egy teljesen értelmes és helyes kisfiúról van szó...

Annyira sajnálom szegényt!!!!

2012. jún. 27. 21:18
 24/31 anonim ***** válasza:
Ja 22-es vagyok! Azt kihagytam, hogy mi sem cigányok vagyunk. Mondjuk én a származás és ez között nem vonnék párhuzamot, mert sajnos mindkét esetben láttam már rossz példát.
2012. jún. 27. 21:26
 25/31 anonim ***** válasza:
Alapból elítélem az ilyet, de némelyik gyerek tényleg kva idegesítő, és olyankor sajnálom az anyukát, mert ő van egész nap összezárva vele...
2012. jún. 28. 01:42
 26/31 anonim ***** válasza:
58%
A gyerekek nem véletlenül viselkednek idegesítően ám... legtöbb esetben figyelemfelkeltés / szeretethiány. Csak hát az ordibálással meg nyilvános megaláztatással pont nem azt kapják.
2012. jún. 28. 07:30
 27/31 anonim ***** válasza:
70%

Úgy tűnik, mindenkit lepontoztak, akik nem üvöltöznek a gyerekkel, és helytelennek tartják az ilyesmit.

Csak nem erre járt egy olyan NAAAGY ANYA, akiről írtam még az első oldalon? Akinek semmi türelme a kisgyerekéhez, mert csak azért szült, hogy kipipálja, neki ez is megvan, sikerült, és társaságban játszhassa a szuperanyut, aki szép, csinos, szórakoztató és van gyereke? Kedves, ha magadra ismersz, nyomd bátran a 0%-t! Legalább tudom, hogy itt jártál, olvasol, reagálsz! Köszi!

2012. jún. 28. 12:13
 28/31 anonim ***** válasza:
Ugyanezt akartam most én is írni :)
2012. jún. 28. 12:20
 29/31 anonim ***** válasza:
60%
Én már nem lepődök meg. Miután tegnap megtudtam, hogy a gyereket néha ütni kell... Azóta sem tértem magamhoz, ami azt illeti.
2012. jún. 28. 12:22
 30/31 anonim ***** válasza:

Pedig 29-es, tudhatnád... különben nem lesz REND. Na persze...

;)

2012. jún. 28. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!