Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszekedtetek már nyilvános helyen? Szerintetek nem szégyen nyiovános helyen veszekedni?
Velem anyám veszekszik folyton nyilvános helyeken.
Valami nem tetszik, amit meg is mondok neki, és olyankor már rögtön ugrik, és fenyegetőzik. Elég ciki, mert 25 leszek idén ősszel. Ilyenkor mindig otthagyom a fenébe, de persze jön utánam és mondja a magáét. Elég furcsán néznek rá ilyenkor az emberek. :D
Utána persze szégyelli magát rendesen.
Az exemmel egyszer fordult elő, hogy a Tescoba valamin összekaptunk. Halk kis vita volt, senki nem vette észre egészen addig, amíg hangosan oda nem nyögte nekem, hogy "na elmész te a p*csába". Megfagytak az emberek körülöttünk.
Nem tűröm, hogy így beszéljenek velem,pláne nem nyilvánosan ezért őt is otthagytam rögtön.
Szóval általában áldozat szoktam lenni ilyen helyzetekben.
Én még a szüleim előtt és szégyellek összeveszni a barátommal. Ő bezzeg soha, mindig mindenki előtt beszéljük ki az összes problémánkat....
Szerencsére már leszokott erről, de a gondolattól felmegy bennem a pumpa.
Amúgy az ő életéből az ilyenek kimaradtak szerintem, mint például a "majd megbeszéljük" vagy a "majd elmesélem" IGAZI jelentése (most NEM TUDJUK megbeszélni).
Volt olyan, hogy osztálykiránduláson egy számomra nem túl szimpatikus ember mellett ültem, és telefonba kérdezte, hogy "és xy hogy viselkedett?" erre mondtam, hogy "majd elmesélem, most nem tudok erről beszélni", és összeveszett velem, hogy miért nem:D
Szerencsére mostanra leszoktattam ezekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!