Hogyan mutassam be a családnak a barátomat?
"eddig mindig addig cikiztek a barátaim miatt amíg nem lett elegem és nem szakítottam a másik féllel."
Milyen dolog ez? Engem cikizhetnének, leoltanám őket, sírva mennének ki a szobából. Remélem a barátod csak pösze, de nem egy fatökű. Majd ő kiáll magáért, neked meg nem mindegy,mit mondanak? Te vagy vele együtt.
Akkor te végül is magadnak keresel párt vagy a családodnak és a barátaidnak? mert ahogy őket jellemezted, ezek gyakorlatilag bárkit kifikáznak... ha neked így jó, inkább hozzájuk alkalmazkodsz, az a te bajod! én mondjuk a helyedben nem mutatnám be nekik a párom, aztán majd pofára esnek, hogy vajon miért nem akarom az életem ezen fontos részébe beavatni őket - tán mert nem érdemlik meg? és majd koppannak.
Én tudom, h minden körülmények közt kiállok a páromért, nem maradna egyben az illető, aki kritizálni merné.
Én minden egyes fiúbarátom bemutatás után azt hallgattam, hogy "kit szedtél össze"...csak kicsit durvább megfogalmazásban. Mégse szégyelltem a páromat soha semmiért! Ez sajnos nagyon meg tudja mérgezni a kapcsolatot, mert valóban szégyenérzetet kelt benned a párod...ez pedig egyet jelent...
A másik meg: milyen barátok azok, akik a döntéseidben megaláznak? Mert ez az...
Drága kérdező, mi a fenéért jöttél össze vele, ha szégyelled őt ("kellemetlen így mutatkozni vele")?
Remélem, a srác érdekében mielőbb szétmentek, te meg ásd el magad jó mélyre, idi.óta!
Úgy, hogy Anya, Apa, tesó, ő a barátom, Béla.
Igen, lehet tenni a pöszeség ellen, de te nem tudsz, csak ő.
Egyébként mi a francnak vagy együtt valakivel, akivel szerinted 'kellemetlen mutatkozni'? Annyira jó az ágyban, hogy arra megtartod, de utcára már nem szívesen mész ki vele?
Csak nehogy olyan emberbe szeress bele egyyzer, aki hasonlóan viszonyul majd hozzád, és rejtegetni fog, mintha pestised lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!