Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok azokról az...

Ti mit gondoltok azokról az anyákról, akik nyilvános helyen ordibálnak a gyerekkel, szidják őket, netalántán még trágár szavakat is használnak?

Figyelt kérdés

Elég gyakran látni ilyet, nem cigányok "rendes" magyar emberek. És akkor ott ordibál a kisgyerekkel, aki nincs két éves, hogy "fogjad már be", "ne hisztizzél" "nem kapsz kaját" stb. Múltkor az anyuka leordította a kislánya fejét a buszon, mert az nem tudott leszállni, alig tudott járni, olyan kicsi volt még . Az anyja meg szó szerint ezt mondta: most minek állsz itt meg előttem b+? Húzzál már le!

Ez csak szerintem gusztustalan? Komolyan mondom még egy ilyen anyát látok akkora pofont keverek le neki, hogy egy életre ott marad a nyoma a pofáján...

2012. jún. 27. 14:48
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Vki talán magára ismert és gyorsan le kellett pontozni vagy mi ? :)
2012. jún. 27. 16:08
 12/31 anonim ***** válasza:

az ilyennek nem való a gyerek. miért nem gondolt erre, mielőtt megszülte volna? miért nem nézett szét egy kicsit a világban hogy lássa, hogy ezt másképp is meg lehet oldani, nem csak ordibálással?

engem anyám sosem alázott meg nyilvánosan, pedig nagyon eleven voltam, volt, h elég kellemetlen szituba is hoztam.

otthon szépen le lettem teremtve, elmagyarázta, hogy így nem viselkedünk nyilvános helyen, és 1 hétig nem ehettem csokit :D ezt bárki túléli, és nálam még hatott is.

a másik gond, hogy sok magyar elcigányosodik, elprolisodik. gondolom alja emberek közt él, és átveszi ezt a stílust.

aki csak 1 gyerekkel bír el, az ne szüljön kettőt-hármat. inkább nevelje tisztességesen azt az egyet.

2012. jún. 27. 16:13
 13/31 anonim ***** válasza:

háhá ezen jót röhögtem, hogy az egyik gyerek miért tud normálisan viselkedni, a másik meg miért nem?

Miért tojik be az egyik még 5 évesen is, a másik meg már rég szobatiszta bilis? jaj ugyanmár nem csak a szülő tehet róla, ha a gyerek égetnivalóan rossz. láttam olyan testvérpárt, ahol a kisebbikkel állandó problémák voltak, a nagyobbik meg az óvodán kívül mindenhol jól érezte magát.

a kérdésre válaszolva: a bmegolás tényleg elég aggasztó, nem is csak mint nevelési elv, hanem, hogy így nem is csoda h 6 évesen már folyékonyan káromkodnak.

2012. jún. 27. 16:23
 14/31 anonim ***** válasza:
48%
A szomszédunk viselkedik így a 2 éves kisgyerekével: ott játszik az udvaron és mondja nekünk hogy amúgy olyan buta ez a gyerek, semmit nem tud, tiszta hülye, nem tudja milyen felnőtt lesz belőle... hát, szerintem el fogja magáról hinni h egy csődhalmaz mégha nem is az. Egyébként okos kislány, csak 2 éves sem tudhat mindent.
2012. jún. 27. 16:34
 15/31 anonim ***** válasza:

Tegnap álltam ki a kocsival ... a banya elhuzott elöttem a kocsibejárón a 2-3 éves kölök meg 50 m-re szaladt utána sipitva. A nő orditott hátra a majd 100 m-re lemaradt apukának hogy "ne engedd ide, ma már nem is akarom látni .." és hasonló válogatott kedves dolgokat. És a gyerek majdnem befutott a kocsi alá ... nem látni ki a kapubejáron ... szerencsére nagyon lassan jöttem.

Egy pillanatra átfutott a fejemen hogy kiszállok a kocsiból és kinyirom anyukát ...

Azóta is azon filozok nyomorult kölök mi bűnt követhetett el ..

2012. jún. 27. 16:58
 16/31 anonim ***** válasza:
38%
Az ilyen nők azért csinálják mindezt, hogy az emberek figyelmét a gyerek felé fordítsák, mert ők maguk gusztustalanan kövérek, tramplik, vagy csúnyák.
2012. jún. 27. 16:58
 17/31 anonim ***** válasza:
Soha nem orditottam nyilvános helyen a gyerekemmel.Általában legugolok és megfenyegetem hogyha nem jó akkor nem kap ezt vagy azt a boltban(általában itt rosszalkodik)DE eltudok képzelni olyan szitut hogy a lelkem kiordibálnám,ha pl magára veszélyes dolgot tenne,kiszaladna az utra vagy valami hasonlót.Rohadtul nem érdekelne ki mit szól,hogy szar anyának néznek,inkább ez minthogy a gyerekemnek valami baja legyen.
2012. jún. 27. 19:29
 18/31 A kérdező kommentje:
Nyilván nem életveszélyes dologról beszéltem. Azt hittem ez egyértelmű. De miért kell leordítani egy gyerek fejét ,csak mert nem tud leszállni a buszról, mikor még járni sem tud? Vagy megy anyuka vásárolni, akkor oldja meg, hogy vigyázzon rá arra az egy órára a szomszédasszony, vagy a nagymama, vagy az apa vagy akárki, és akkor nincs olyan baj, hogy a gyerek mindent kér, mindenhez odanyúl, meg egyszerre kell odafigyelni a gyerekre is, meg a vásárlásra is. Legalábbis már láttam ilyet is ,hogy jött az anyuka nagy pakkokkal és ott ordibál a gyerekkel, hogy "kussoljon már el". Csak azért, mert zavarja, hogy sír. Hát miért sír? Biztos nem szórakozásból. A gyerek helyében én is bőgnék, ha anyukám ott cipel engem, nem is értem mi van, mert nem nyúlhatok semmihez, nem kapok semmit, anya meg csak ordibál velem. Na mind1.
2012. jún. 27. 19:38
 19/31 anonim ***** válasza:
52%
Azért, mert már a végsőkig kimerült, kétségbeesett, és az egész élete kilátástalan. Pl. mert az apa otthagyta őket. Jövő héten kilakoltatják. Nincs kire hagyni a gyereketm kirúgták a munkahelyéről, stb. Próbáld ki egyszer. Engem itthagyott az apjuk, és az ezutáni lelki állapotomban annyit üvöltöttem velük, hogy jaj.
2012. jún. 27. 19:46
 20/31 anonim ***** válasza:
62%

Nagyon kiakadtam kb 2 hete.Jöttem ki a boltból és arra lettem figyelmes, hogy egy nő csak mondja a magáét.Mikor közelebb mentem, akkor vettem észre, hogy 6-8 év közötti lányával és fiával "beszél".Folyamatosan a fiát ócsárolta..azt kérdezte, hogy hogy lehetsz ilyen szerencsétlen, és minden 2. szava csúnya volt.(bammeg, rohadj meg, ge.ci)Meg hogy miért kell ezt vele csinálni...stb.Előttem mentek és akkor akadtam ki csak igazán, amikor közölte a fiúval, hogy legközelebb úgy felrúgja hogy odáig (itt az utca túl felére mutatott) repül..Egyből beremegett a kezem.

Ja és ehhez műköröm, festett haj...stb.Látszott a 2 gyereken, hogy teljesen terrorba vannak verve..

Én már csak abban reménykedem, hogy én sosem leszek ilyen anya..ha még is remélem valaki jól meg ver!!

2012. jún. 27. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!