Meghúztam az autót és félek elmondani apának. Mit
csináljak? Hogy mondjam meg?
Figyelt kérdés
Új kocsi, a szülinapomra kaptam.
Nem lett totálkár, csak az oldalán lett egy hosszú karcolás.
De már így is lett egy gyorshajtási bírságom és apa arra is húzta a száját, meg Dakarnak hív a mai napig és azt mondja, hogy legalább arra figyelnék, hogy a traffipaxba ne szaladjak bele, ehhez nem kell zseninek lenni.
Egyébként ha valaki idegesítene engem parkolás közben... kiszállhat ->
2015. aug. 27. 21:12
42/54 anonim válasza:
ezért nem kell gyereknek még auto...alád pakolták- értem én azt, akkor most te szépen csináltasd is meg. van zsebpénzed..talán nem mukoromre, muszempillára kellene elkolteni..meg pothajra..hanem rendbe tenni azt a kárt, amit okoztál.
10 éve van jogositványom, 10 éve vezetem a saját automat....tavaly vettem egy autot, szalonbol hoztam ki... elso héten egy barom, ahogy beparkolt mellém végighuzta az autot...rá egy honapra egy k.urva motoros átszáguldott a piroson és belerepult az autoba... utálom a felelotlen, másokat nem figyelembe vevo, nagypofáju, ontelt soforoket...
2015. aug. 27. 21:35
43/54 anonim válasza:
Újgazdag kis hülyének minek autó:D
Tipikus menő csajszi/fiúcska vagy, dolgozni nincs időd pont ezért trafiznak le egy friss jogsival. Na meg semmit nem értékelsz.
Ilyenek miatt félek az utcán.
2015. aug. 27. 22:15
44/54 anonim válasza:
A 33-as leírt mindent. Azt olvasd el, és értelmezd. És tanulj meg felelősséget vállalni, mert nem lesz mindig ott valaki, hogy a fenekedre vigyázzon, és rendbe szedje utánad, amit tönkretettél. És nem, én nem vagyok sokkal idősebb nálad, összvissz 19 éves, de szánalmasan sajnálni való, hogy mennyire nem érzed a dolgok súlyát.
2015. aug. 27. 22:32
45/54 anonim válasza:
Ja, az autót pedig (a szüleid helyében legalábbis így gondolnám, bár, akik ilyen gyermekeket termelnek ki, azok általában nem így gondolják) evidens, hogy te javíttatod meg a saját költségeden. Te sérítetted meg, nem? Akkor miért is apukádnak kéne kifizetnie? És nem, az nem indok, hogy neked nincs pénzed, és hogy a zsebpénzedet is ők fizetik. Akkor a zsebpénzedből fizeted, amit becsületes türelemmel összegyűjtögetsz a javításra. Ennyi. Nem kell itt a gimnazisták nagy elfoglalt életével takarózni. Gyűjtsél. Ha abból, amit adnak, akkor abból. Ha abból, amit a földön találsz, akkor abból. A lényeg, hogy TE csináld, ne pedig apuka, nagyi, vagy a kiskutya.
2015. aug. 27. 22:35
46/54 anonim válasza:
Áruld már el kérlek, hogy milyen autót kaptál amivel gondolom a gyökér barátaid előtt villoghatsz. Felelőtlen vagy egyébként, semmi felelősségtudat. Viseld a következményeket, te okoztad a kárt, nehogy már még elvárd, hogy anyádék fizessék ki ezt is. Ha olyan menő vagy, hogy új autóval vagánykodj akkor arra is legyél menő, hogy a te általad okozott kárt te magad fizeted ki.
2015. aug. 27. 22:42
47/54 A kérdező kommentje:
Valószínű, hogy ezután akárcsak a márkáját is leírom...
Beszéltem apával, nem akadt ki, annyit mondott, hogy ez mindenkivel megtörténhet, ne boruljak ki, legközelebb jobban figyelek, majd megnézi, ha itthon lesz és megcsináltatja.
2015. aug. 28. 10:29
48/54 anonim válasza:
Mindenkivel előfordul hogy telefonozik parkolás közben, vagy ezt nem mesélted el neki?:D
2015. aug. 28. 11:00
49/54 A kérdező kommentje:
Miért ne mondtam volna el?
Bárki összekarcolhatja parkolás közben az autóját.
2015. aug. 28. 11:24
50/54 anonim válasza:
a parkolás közben telefonálást is elmondtad? nem hiszem... remélem nem a környékünkön laksz, és sajnálom a városbelijeidet, remélem megússzák ép bőrrel az ámokfutásaidat. Apád meg majd észhez tér ha a kicsi elkényeztetett lányának baja esik. Mert fog, ilyen hozzáállással. Mutasd meg a szüleidnek ezt a kérdést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!