Meghúztam az autót és félek elmondani apának. Mit csináljak? Hogy mondjam meg?
Új kocsi, a szülinapomra kaptam.
Nem lett totálkár, csak az oldalán lett egy hosszú karcolás.
De már így is lett egy gyorshajtási bírságom és apa arra is húzta a száját, meg Dakarnak hív a mai napig és azt mondja, hogy legalább arra figyelnék, hogy a traffipaxba ne szaladjak bele, ehhez nem kell zseninek lenni.
"Én csak azt nem értem, hogy itt miért viselkedik szinte mindenki úgy, mintha tökéletes sofőrök lennének és egy karcolást sem ejtettek volna semmin soha."
Baleseteztem az autópályán, 4 hónapra elvették a jogsimat. A félmilliós kárt a szüleim fizették ki, néhány húszezrest adtak csak bele, mert nem volt akkor több pénzem.
A brutálisan megemelkedett KGFB-t én fizettem.
Szintén én fizettem ki a kárt, amikor egy parkolóban nekitolattam egy drága kocsinak. A szüleim nem is tudták meg.
Nem vagyunk tökéletes sofőrök, de ha bénázunk, akkor vállaljuk érte a felelősséget. Ha nem így állsz hozzá, inkább ne vezess autót, akkor nem vagy országútra való.
De mégis gimnazistaként miből fizessem ki? :DD
A szüleim tartanak el, szóval ígyis úgyis az ő pénzük menne rá.
"De mégis gimnazistaként miből fizessem ki? :DD"
Te mondtad, hogy van pénzed, csak másra költöd.
Nekem a havi fizum ment rá arra a tolatásra, valutát kellett beváltanom, hogy ennyi tudjunk. Tudom, hogy sz.r dolog, de legalább legközelebb nem vezetsz és telefonálsz egyszerre, mert nagyon felelőtlen magatartás. Nem csak a kocsidnak árthatsz, ölhetsz is így.
Mert szerintetek van időm diákmunkára?
Időközben beszéltem anyával, elmondtam, mi történt, azt mondta, hogy majd ha hazajött, megbeszéljük és beszél apával is, nem lesz baj.
"Ha csak ő hal meg az a kisebb gond" Köszi, tényleg. :DD
""Ha csak ő hal meg az a kisebb gond" Köszi, tényleg. :DD"
Miért szerinted téged fognak sajnálni, aki nem tud vezetni, rendszeresen balesetet okoz, de mégis telefonálva vezet vagy a 3 gyerekes anyukát, akit megölsz?
Az a baj, hogy tipikus újgazdag viselkedésed van és mindig el fogod várni, hogy anyuci/apuci takarítson el utánad.
Ööö, milyen rendszeres balesetről van szó?
Nem embereket ütök el, eddig egy gyorshajtásom volt és most ez a karcolás. Életveszélyes, igaz?:D
Kihangosítóval telefonálhatok az autóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!