Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meghúztam az autót és félek...

Meghúztam az autót és félek elmondani apának. Mit csináljak? Hogy mondjam meg?

Figyelt kérdés

Új kocsi, a szülinapomra kaptam.

Nem lett totálkár, csak az oldalán lett egy hosszú karcolás.

De már így is lett egy gyorshajtási bírságom és apa arra is húzta a száját, meg Dakarnak hív a mai napig és azt mondja, hogy legalább arra figyelnék, hogy a traffipaxba ne szaladjak bele, ehhez nem kell zseninek lenni.

2015. aug. 27. 14:23
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%

"Én csak azt nem értem, hogy itt miért viselkedik szinte mindenki úgy, mintha tökéletes sofőrök lennének és egy karcolást sem ejtettek volna semmin soha."

Baleseteztem az autópályán, 4 hónapra elvették a jogsimat. A félmilliós kárt a szüleim fizették ki, néhány húszezrest adtak csak bele, mert nem volt akkor több pénzem.

A brutálisan megemelkedett KGFB-t én fizettem.

Szintén én fizettem ki a kárt, amikor egy parkolóban nekitolattam egy drága kocsinak. A szüleim nem is tudták meg.

Nem vagyunk tökéletes sofőrök, de ha bénázunk, akkor vállaljuk érte a felelősséget. Ha nem így állsz hozzá, inkább ne vezess autót, akkor nem vagy országútra való.

2015. aug. 27. 15:00
 22/54 A kérdező kommentje:

De mégis gimnazistaként miből fizessem ki? :DD

A szüleim tartanak el, szóval ígyis úgyis az ő pénzük menne rá.

2015. aug. 27. 15:03
 23/54 anonim ***** válasza:
100%
hát én még sose mentem neki senkinek, bár az is igaz hogy még most se telefonálok vezetés közben, nemhogy friss jogsisként, tapasztalatlanul. Úgy érzem a szavaidból, hogy nem becsülöd ezt az autót, hisz nem te dolgoztál meg érte. Gondolom a szüleid tankolják, javíttatják, fizetik a hülyeséged miatt a bírságokat, te csak menőzöl vele, hogy 18 évesen kocsid van. Kamaszkori jó ismerősöm is hasonló volt mint te, középsuliban megcsinálta a jogsit, a 18. születésnapjára kapott egy batár nagy terepjárót, fél év múlva felcsavarodott egy fára és meghalt. Mert azt hitte ő mindent jobban tud.
2015. aug. 27. 15:05
 24/54 anonim ***** válasza:
100%

"De mégis gimnazistaként miből fizessem ki? :DD"

Te mondtad, hogy van pénzed, csak másra költöd.

Nekem a havi fizum ment rá arra a tolatásra, valutát kellett beváltanom, hogy ennyi tudjunk. Tudom, hogy sz.r dolog, de legalább legközelebb nem vezetsz és telefonálsz egyszerre, mert nagyon felelőtlen magatartás. Nem csak a kocsidnak árthatsz, ölhetsz is így.

2015. aug. 27. 15:05
 25/54 anonim ***** válasza:
100%
miből fizesd ki? Hallottál már olyanról hogy diákmunka? Ha az én gyerekem lennél és így vezetnél, akkor vagy dolgoznál a javításért, vagy úgy maradna.
2015. aug. 27. 15:06
 26/54 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire értetlen vagy? Fizeted abból a pénzből, amit a heti ötszöri vásárlásra kapsz. Ha nem, akkor meg mész karcos kocsival. Attól még működik.
2015. aug. 27. 15:06
 27/54 anonim ***** válasza:
93%
24-es, szerinted felfogja hogy meg is ölhet bárkit? Ha csak ő hal meg az a kisebb gond, mert a saját hibája, de általában a vétlen szív.
2015. aug. 27. 15:08
 28/54 A kérdező kommentje:

Mert szerintetek van időm diákmunkára?

Időközben beszéltem anyával, elmondtam, mi történt, azt mondta, hogy majd ha hazajött, megbeszéljük és beszél apával is, nem lesz baj.

"Ha csak ő hal meg az a kisebb gond" Köszi, tényleg. :DD

2015. aug. 27. 15:12
 29/54 anonim ***** válasza:
98%

""Ha csak ő hal meg az a kisebb gond" Köszi, tényleg. :DD"

Miért szerinted téged fognak sajnálni, aki nem tud vezetni, rendszeresen balesetet okoz, de mégis telefonálva vezet vagy a 3 gyerekes anyukát, akit megölsz?

Az a baj, hogy tipikus újgazdag viselkedésed van és mindig el fogod várni, hogy anyuci/apuci takarítson el utánad.

2015. aug. 27. 15:16
 30/54 A kérdező kommentje:

Ööö, milyen rendszeres balesetről van szó?

Nem embereket ütök el, eddig egy gyorshajtásom volt és most ez a karcolás. Életveszélyes, igaz?:D

Kihangosítóval telefonálhatok az autóban.

2015. aug. 27. 15:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!