Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meghúztam az autót és félek...

Meghúztam az autót és félek elmondani apának. Mit csináljak? Hogy mondjam meg?

Figyelt kérdés

Új kocsi, a szülinapomra kaptam.

Nem lett totálkár, csak az oldalán lett egy hosszú karcolás.

De már így is lett egy gyorshajtási bírságom és apa arra is húzta a száját, meg Dakarnak hív a mai napig és azt mondja, hogy legalább arra figyelnék, hogy a traffipaxba ne szaladjak bele, ehhez nem kell zseninek lenni.

2015. aug. 27. 14:23
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, telefonon beszéltél, miközben parkoltál, és meglett a következménye.

Keserű tanulópénz, de ettől még az. Csak akkor ér valamit, ha vállalod a felelősséget, és tanulsz belőle. Ha nem, akkor később még nagyobb bajod fog származni a felelőtlenségből.

2015. aug. 27. 14:43
 12/54 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy karcos, még működik.

Várj a megcsináltatással, majd egyszerre a többivel megcsináltatod ha akarod.

2015. aug. 27. 14:47
 13/54 anonim ***** válasza:
100%

"Hát de miből fizetném ki?

Saját pénzem nincs, amit kapok, azt másra költöm. "

Akkor most a kocsira fogod. Ideje felelősséget vállalni valamiért és nem apucihoz rohanni, amikor bajt csinálsz.

2015. aug. 27. 14:47
 14/54 anonim válasza:
84%

Attól hogy karcos még működik.

Szülinapodra kapTAD. TAD TAD TAD TAD TAD

Tiéd. Csak a Tiéd. Magadnak ártottál. A saját kocsidnak ártottál. Aki ad valamit az nem kéri számon tőled. (Normális esetben, of course.)

2015. aug. 27. 14:48
 15/54 A kérdező kommentje:
Oké, hogy nem kéri számon, de ha kérdezi, mire kell a pénz, akkor nem mondhatom, hogy cipőre... Meg ő ismeri a jobb helyeket, ahol autókkal foglalkoznak, szóval neki is kéne elvinnie.
2015. aug. 27. 14:49
 16/54 anonim ***** válasza:
100%
merre laksz? csak hogy véletlenül se menjek ki az utcára ha épp szerencsétlenkedsz az autóddal. mert ez nem vezetés. Apád helyében minden költséget rád hagynék, te tetted tönkre, old meg. nincs pénzed? jársz karcos autóval, ennyi.
2015. aug. 27. 14:51
 17/54 anonim ***** válasza:
97%

Úriiiissssttennnn....

Gratulálok apádnak, hogy ennyi felelősséget tanított neked.

Remélem, azért rendesen szeded a fogamzásgátlót...... és nem fogsz telefonálás közben véletlenül teherbe esni...

2015. aug. 27. 14:52
 18/54 A kérdező kommentje:
Én csak azt nem értem, hogy itt miért viselkedik szinte mindenki úgy, mintha tökéletes sofőrök lennének és egy karcolást sem ejtettek volna semmin soha.
2015. aug. 27. 14:54
 19/54 anonim ***** válasza:
94%

mond el simán, hogy meghúztad a kocsit, nem kell hazudni...mond el mi történt...

22F

2015. aug. 27. 14:55
 20/54 anonim ***** válasza:
100%

"Én csak azt nem értem, hogy itt miért viselkedik szinte mindenki úgy, mintha tökéletes sofőrök lennének és egy karcolást sem ejtettek volna semmin soha."

Azért, mert felelőtlenül vezetsz, amivel másokat veszélyeztetsz.

2015. aug. 27. 14:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!