Miért nem merem a szüleimnek elmondani hogy én és a barátnőm már 1 hete szakítottunk?
Figyelt kérdés
Nem merem elmondani,attól félek hogy úgy fognak rám tekinteni mint egy vesztesre.Mindig mondják hívjam el én meg majd elfogom.De nem lehet örökké hazugságban élni,és nem tudom mit tegyek.2015. aug. 20. 22:25
1/14 anonim válasza:
Szerintem túlliheged ezt az egészet. Amúgyis csak kettőtökre tartozik a kapcsolatotok az is hogy szakitottatok. De egyszerűen mond meg hogy már nem vagytok együtt ha még elkezd faggatni akkor még csak annyit hogy nem szeretnél erről beszélni mert túlakarsz rajta lépni.
2/14 A kérdező kommentje:
Nem szoktak faggatni,én ezt valamiért nem merem elmondani,attól félek hogy egy vesztes leszek a szemükben.
2015. aug. 20. 22:29
3/14 anonim válasza:
Miért néznének rád úgy, mint egy vesztesre? Biztos, hogy az ő életükben is előfordult már ilyen.:-) Egyszerűen közöld, hogy nem hívod át, mert már nem vagytok együtt, és kész. Az, hogy ők mit vesznek le ebből, leginkább attól függ, hogy te hogyan adod elő. Légy tárgyilagos, ne csinálj belőle drámát előttük és nem lesz gond.
4/14 A kérdező kommentje:
Köszi,az miatt félek,mert én szeretek kockulni és félek hogy azt hiszik az miatt tönkre stb.De köszi mégegyszer :)
2015. aug. 20. 22:37
5/14 anonim válasza:
Simán megmondod, tényként közlöd, hogy te szakítottál a nővel. Ennyi.
6/14 anonim válasza:
A szüleid szemében akkor sem vagy vesztes, ha tényleg totál lúzer vagy. Ezért a szüleid, erre tartjuk őket, meg arra, hogy etessenek. Anyád majd bevallja, hogy különben se tetszett neki a kis cafka, apád pedig azt ondja, hogy fiam, a nő olyan, mint a busz, meg mint gáz, egyrészt fölösleges futni utána, úgyis jön majd a másik, és hátha azon kevesebben voltak, másrészt lehet, hogy melegít, de drága és büdös.
7/14 anonim válasza:
És ne érts félre, nem azért írtam, mert lúzer vagy, hanem azt írtam, hogyha TÉNYLEG az lennél, akkor se vetnének meg.
Feltételezed, hogy ők nekik egymás előtt nem volt senkijük, apád szűz fiúként szöktette meg anyádat az apácazárdából, ahol a répát is reszelve kapták?
Ugyan.
Teljesen túlliheged.
8/14 anonim válasza:
Mert betoji vagy,azért nem mered.
Amúgy mondd el nyugodtan,ha érdeklődnek felőle,de meg is mondhatod.
9/14 anonim válasza:
ha félvállról dobod be, hogy mit tudom én hol a lány, vagy kiről is van szó, mintha nem tudnád, meg stb, akkor azt látják, te nem vetted komolyan, megértik, fiatal vagy.
10/14 A kérdező kommentje:
Jó igaz,és nem vettem magamra a lúzert :D a lányt a suli folyósolyán ismertem meg.Csak nem tudom miért félek elmondani hogy vége.
2015. aug. 20. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!